147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Művészetek Völgye
Művészetek Völgye
Kapolcs, 2024. július 19 - 28.
Balaton-felvidék, tíz nap, közel negyven helyszín, és számtalan fantasztikus program garantálja az igazi kikapcsolódást az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye keretében július végén. A festői környezetben könnyű- és komolyzenei koncertek,
bővebben
Restart fesztivál
Restart fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. július 19 - 21.
Bátran látogasson ki mindenki erre a nagyszerű zalaegerszegi sport fesztre, hogy közelebb kerülhessen magához a sporthoz, hiszen egy új sportág elsajátítása vagy a bemutatók megtekintése mindenkinek segítséget nyújthat az elindulásban.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2024. július 19 - 20.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2024. július 20.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2024. július 20.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2024. július 24 - 28.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2024. július 27.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2024. augusztus 1 - 3.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
MCC Feszt
MCC Feszt
Esztergom, 2024. augusztus 1 - 3.
„Hangot adunk a tehetségnek” mottóval rendezi meg többnapos eseményét az esztergomi Mathias Corvinus Collegium (MCC). A rendezvény célkitűzése megismertetni tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közéleti beszélgetésekkel és koncertekkel
bővebben
Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2024. augusztus 2 - 4.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!