147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Sárkányhajó fesztivál
Sárkányhajó fesztivál
Győr, 2024. május 2.
Győr-Moson-Sopron megyeszékhelyén újra készülődik valami, immár több mint tíz éve rendezik meg a sárkányhajózás szerelmeseinek versenyét, melyet évről évre nagy érdeklődés övez. Igazi látványosság várható a szurkolók számára is.
bővebben
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Hódmezővásárhely, 2024. május 2 - 4.
A tavasz egyik legjelentősebb agrár eseménye, a magyar mezőgazdaság legnagyobb szakmai találkozója és vására az állattenyésztés ágazatait és tevékenységeit mutatja be Hódmezővásárhelyen.
bővebben
Óbuda Napja
Óbuda Napja
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Érdemes lesz Óbudára ellátogatni, hiszen a kerületi közösség színe java képviselteti magát. Természetesen szívesen látják a külföldről érkezőket is, ahol különleges kitüntetések is átadásra kerülnek.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2024. május 3 - 5.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyula, 2024. május 4 - 5.
Gyulán már nem csak a gyönyörű virágok a főszereplők, hanem a virágos forgatagban tűzijáték és szórakoztató családi programok is várják az ide látogató családok apraját és nagyját.
bővebben
Zuglói táncfesztivál
Zuglói táncfesztivál
Budapest, 2024. május 4 - 5.
A zuglói táncfeszt több napon keresztül lesz nyitva az érdeklődők előtt. A budapesti rendezvényen országos amatőr táncverseny szerepléseket láthatnak az érdeklődők. Az eseményre többféle művészeti stílusban lehet nevezni: disco, szalagavató táncok és hip hop kategória is
bővebben
Túzokfesztivál
Túzokfesztivál
Dévaványa, 2024. május 4.
Ismét megrendezik a Túzok ünnepséget, melynek a Körös-Maros Nemzeti Park és a Réhelyi Látogatóközpont adja a helyszínt. A rendezők az idén is a Dévaványai Önkormányzat, valamint a Nemzeti Park.
bővebben
Cairo fesztivál
Cairo fesztivál
Budapest, 2024. május 6 - 11.
A vérbeli hastáncosokat ebben az évben is hívogatja az országos táncverseny, ahol több kategóriában is lehet nevezni. A versenyre egy nagyszabású gálaműsor keretében kerül sor.
bővebben
Budaörs Fesztivál
Budaörs Fesztivál
Budaörs, 2024. május 8 - 12.
A település újra megrendezi a kulturális ünnepét, mely egy olyan programsorozat, ami bármely műkedvelőt, kulturális programokra éhes érdeklődőnek kellemes meglepetéseket okoz évről évre. A tavasszal beköszönt a sokszínűség az esemény által is.
bővebben
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolc, 2024. május 9 - 11.
A MEN napok szervezői ebben az évben is kitesznek magukért. Több helyszínen is számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények. A közös programon várják azokat a diákokat, akiket érdekelnek a zenei rendezvények és egyben a kulturális programok.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!