46 találat 2022. aug. 19. és 2023. júl. 31. között

Szerb Búcsú
Szerb Búcsú
Szentendre, 2022. augusztus 8 - 19.
A kellemes hangulatú Dunaparti városban rendezik a hagyományőrző fesztet. A városban élő szerb közösség minden évben megtartja szokásos rendezvényét, amelyre évről évre egyre többen érkeznek.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Tata, 2022. augusztus 13 - 25.
Tata páratlan természeti adottságainak és barokk épületeinek, templomainak gyönyörű szépsége ideális egy ilyen nagyszabású rendezvény megszervezésének és lebonyolításának.
bővebben
Várnapok
Várnapok
Füzér, 2022. augusztus 14 - 21.
Sok meglepetéssel és különlegesen színvonalas programokkal várnak mindenkit erre a nívós rendezvényre. Összesen 5 programhelyszínen számtalan zenei koncert várja a látogatókat.
bővebben
Nemzetközi Folklórnapok
Nemzetközi Folklórnapok
Sárvár, 2022. augusztus 16 - 20.
Ebben az évben is augusztusban kerül megrendezésre a folklór nap a városban, ahol megannyi helyszínen élvezhetik a programokat az érdeklődők. A Nádasdy-vár a rendezvény középpontja, ahol a legtöbb program megtalálható.
bővebben
Boglári Szüreti Fesztivál
Boglári Szüreti Fesztivál
Balatonboglár, 2022. augusztus 18 - 21.
Ezen a nyáron is érdemes ellátogatni a Balatonra, azon belül is leginkább Balatonboglárra, hiszen újra megrendezésre kerül a boglári Szüreti Fesztivál. Számtalan fellépő, bulisátor, pezsgőudvar és még sok más várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Koronázási Ünnepi Játékok
Koronázási Ünnepi Játékok
Székesfehérvár, 2022. augusztus 19 - 21.
Itt egy felejthetetlen időutazáson vehetnek részt a történelem kedvelői, ugyanis a Királyi Napok rendezvénysorozat keretében az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé beköltözik a középkor. A székesfehérvári téren felépített utcarészlettel, korhű
bővebben
Arató fesztivál
Arató fesztivál
Kerekegyháza, 2022. augusztus 19.
Ez egy olyan hagyományőrző esemény, amely már több, mint tíz éve szórakoztatja a településre látogatókat. Az aratás befejezésének végét a hagyomány szerint zenés-táncos felvonulással, táncmulatsággal, aratókoszorúk készítésével ünnepelték.
bővebben
Hídivásár
Hídivásár
Hortobágy, 2022. augusztus 19 - 21.
A Kilenclyukú híd ad otthont évtizedek óta a valaha országos hírű kirakodóvásárnak. Ez a nagymúltú esemény helyet biztosít a környékbeli és helyi kézműves mestereknek, megjelenni egy nem mindennapi népművészeti és kirakodó vásáron.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Ópusztaszer, 2022. augusztus 20.
Érdemes a Szent István napot Ópusztaszeren eltölteni, hiszen egész nap családi programokkal várják az érkezőket. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban egész nap különleges programok várhatók. A megemlékezésre a belépés ingyenes.
bővebben
Mágori Fesztivál
Mágori Fesztivál
Vésztő, 2022. augusztus 20 - 21.
Egy hagyományőrző programra hívunk mindenkit, ahol rengeteg színes kulturális program vár mindenkire, melynek keretein belül a Sárrét népi hagyományaival is megismerkedhetünk. A kézműves és lovas programok jól kiegészítik az eseményt, amelyre minden korosztályt szeretettel
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner