48 találat 2024. júl. 13. és 2024. okt. 31. között

Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2024. július 12 - 14.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágy, 2024. július 12 - 14.
Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon! A térség egyik legmeghatározóbb rendezvényének szervezői különleges programkínálattal várják a látogatókat. A hortobágyi napok a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit mutatja be.
bővebben
Cserke Vitéz Napok
Cserke Vitéz Napok
Cserkeszőlő, 2024. július 12 - 13.
Cserkeszőlő nem csak a nagyszerű termálfürdőjéről híres, hanem a nagyszerűbb programkínálatáról is. A nyáriak különösen kiemelt figyelmet kapnak, hogy a helyi és környékbeli látogatók minőségi időt tölthessenek el.
bővebben
Göcseji Aratónapok
Göcseji Aratónapok
Nova, 2024. július 12 - 13.
Az évtizedek óta megrendezésre kerülő esemény idén sem marad el. A program célja, hogy a látogatók belekóstolhassanak a falusi életbe, de fontos szempont a hagyomány,- és értékőrzés is. Ezen a gyönyörű vidéken mindenki megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét.
bővebben
Vitéz Napok
Vitéz Napok
Örkény, 2024. július 13.
Egy szuper rendezvényre hívják a szervezők az érdeklődőket az örkényi Városi Piac parkjába. A rendezők családi programok és koncertek, valamint sportversenyek lehetőségével szórakoztatják a kilátogató vendégeket.
bővebben
Mesés Várjátékok
Mesés Várjátékok
Hollókő, 2024. július 13.
Egy nap, amely Hollókőn csak a gyerekekről szól! A jókedv, a sárkány és a gyerekzsivaj ezen a napon beköltözik a hollókői várba. Mesebeli feladatok, középkori hangulat vár az összes gyerkőcre.
bővebben
Aratóünnep
Aratóünnep
Bük, 2024. július 13.
A hagyományos büki aratófeszt újra lebonyolításra kerül. A több éve megrendezésre kerülő népszerű eseményen egész nap programok lesznek a gyerekeknek, gyereksarokkal. Népi és ügyességi játékok várják a kicsiket, valamint kirakodóvásár is várható a felnőtteknek.
bővebben
Visegrock Fesztivál
Visegrock Fesztivál
Visegrád, 2024. július 19 - 20.
Egy visegrádi hagyományőrző feszt kerül megrendezésre. A blues és a vadételek elérhetők lesznek bárki számára. A vadászat és a vadételek kedvelői mind itt találkoznak. Fergeteges hangulat és különleges gasztro finomságok várnak mindenkire.
bővebben
Betyár Napok
Betyár Napok
Kondoros, 2024. július 19 - 20.
Egy izgalmas rendezvényre várnak mindenkit a híres nyolc út találkozásánál. A betyárok annak idején ezen a helyen találkoztak, ahol most az eseményt megrendezik.
bővebben
Palóc Búcsú
Palóc Búcsú
Balassagyarmat, 2024. július 19 - 21.
Egy különleges programra hívnak mindenkit, ahol a jó hangulat évről évre adott. A palócok búcsúján az észak-magyarországi és a dél-szlovákiai palóc vidék területéről érkeznek fellépők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!