22 találat 2023. szept. 23. és 2024. febr. 29. között

Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2023. szeptember 22 - 24.
Balatonfüreden kerül megrendezésre ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori feszt ez, mely felvonulással színesített, hagyományt őrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Nagycenk, 2023. szeptember 22 - 24.
Az ősz egyik hétvégéje mindig a szüreti hagyományokról, bálokról szól a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenken. Újra várják a szüreti napokra a szórakozni és feltöltődni vágyó érdeklődőket. Mindenki, aki kedveli a szüreti dinóm-dánomokat, annak érdemes kilátogatnia.
bővebben
Szüreti napok
Szüreti napok
Bócsa, 2023. szeptember 22 - 23.
A Bács-Kiskun megyei településen rendezik meg a szüreti ünnepséget, melyet már több, mint 15 éve megtartanak. Mint más bortermelő vidéken, itt is előszeretettel ünneplik a szezon végét, s a termés betakarítását.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2023. szeptember 22 - 24.
Több mint húsz éve, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Bármely érdeklődőt szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Kőszegi Szüret
Kőszegi Szüret
Kőszeg, 2023. szeptember 22 - 24.
Vas megyében ismét megrendezik a kőszegi szüreti ünnepséget, melyre évről évre sokan kilátogatnak. Mindenkit sok szeretettel várnak az idei több napon át tartó ünnepélyre. Remek program lehetőségekkel találkozhatnak a kiérkező látogatók.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Dunaföldvár, 2023. szeptember 22 - 23.
A Tolna megyei Dunaföldváron ismét megrendezik az ünnepséget, mely minden olyan eseményt magában foglal, mely vendéghívogatónak mondható. Jobbnál jobb szüreti programok várják több napon keresztül a vendégeket a város központjában.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Fertőszentmiklós, 2023. szeptember 23.
A Győr-Moson-Sopron megyei településen évről évre megünneplik a szüretet. A sokoldalú fertőszentmiklósi eseményt a szüret témájára fűzték fel a szervezők.
bővebben
Honvédfesztivál
Honvédfesztivál
Pákozd, 2023. szeptember 28 - 30.
A Fejér megyei Pákozdon megemlékezés, ünnepség veszi kezdetét a pákozd-sukorói csata több éves évfordulójának alkalmából. Mindenkit sok szeretettel meghívnak az egy héten át tartó rendezvényre, melyet az egyetlen hazai hadtörténelmi emlékparkban tartanak meg.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2023. szeptember 29 - október 1.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Szüreti Felvonulás és Bál
Szüreti Felvonulás és Bál
Nézsa, 2023. szeptember 30.
Az Északi-középhegységben, a Nézsa-Csővári-dombságban elterülő Nógrád megyei település az idén is megrendezi a hagyományokat felelevenítő rendezvényét. Mindenkit sok szeretettel várnak a nézsai eseményre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!