49 találat 2024. jún. 24. és 2024. okt. 31. között

Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2024. június 28 - 30.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Győr, 2024. június 28 - 30.
Dicső királyunk előtt tehetjük le tiszteletünket a Szent László napon Győrben. Lovagi kort idéző hangulattal várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, ahol fergeteges jelmezes felvonulás, harci tornák és sok más program vár az érkezőkre.
bővebben
Göcseji Hacacáré
Göcseji Hacacáré
Becsvölgye, 2024. június 29.
Különleges gasztronómiai és hagyományőrző napra invitálnak mindenkit a Göcsejiek. Ide bármely korosztály bátran kilátogathat, hiszen a programok között felnőtteknek és gyerekeknek szóló is akad.
bővebben
Nemzeti hét
Nemzeti hét
Balatongyörök, 2024. július 3 - 7.
A balatongyöröki Honismereti kör megtartja sikeres rendezvényét, amelyre érdemes akár még a gyerekekkel is ellátogatni. A történelmi hangulatú eseményen különleges programok várják a vendégeket.
bővebben
Dunai mosás
Dunai mosás
Mohács, 2024. július 6.
Mohácson a Sokacok éves rendezvényén elevenedik meg a régi hagyomány. Az asszonyok régen a Dunában mosták a ruhákat. A hagyományos eszközökkel egy évszázados munkát elevenítenek fel a rendezvény résztvevői.
bővebben
Patyi Vesszős Fesztivál
Patyi Vesszős Fesztivál
Rábapaty, 2024. július 6.
Egy igazán különleges hagyományőrző és egyben történelmi eseményre hívnak mindenkit, amely egy kis kézműves bemutatóval is társul. A szórakoztató programok egymást érik több napon keresztül, így a rendezvény nem telhet el kulturális kavalkád nélkül.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2024. július 12 - 14.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágy, 2024. július 12 - 14.
Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon! A térség egyik legmeghatározóbb rendezvényének szervezői különleges programkínálattal várják a látogatókat. A hortobágyi napok a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit mutatja be.
bővebben
Cserke Vitéz Napok
Cserke Vitéz Napok
Cserkeszőlő, 2024. július 12 - 13.
Cserkeszőlő nem csak a nagyszerű termálfürdőjéről híres, hanem a nagyszerűbb programkínálatáról is. A nyáriak különösen kiemelt figyelmet kapnak, hogy a helyi és környékbeli látogatók minőségi időt tölthessenek el.
bővebben
Göcseji Aratónapok
Göcseji Aratónapok
Nova, 2024. július 12 - 13.
Az évtizedek óta megrendezésre kerülő esemény idén sem marad el. A program célja, hogy a látogatók belekóstolhassanak a falusi életbe, de fontos szempont a hagyomány,- és értékőrzés is. Ezen a gyönyörű vidéken mindenki megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!