35 találat 2024. febr. 27. és 2024. okt. 31. között

Kokárda fesztivál
Kokárda fesztivál
Komárom, 2024. március 15.
A komáromi Kokárda feszt mindenkit vár ebben az évben is, hiszen különleges programokat kínálnak a szervezők. Nem titok, hogy tárlatvezetéssel, tüzérbemutatóval és ügyességi játékokkal is várják a látogatókat.
bővebben
Húsvéti fesztivál
Húsvéti fesztivál
Hollókő, 2024. március 29 - április 1.
A többnapos Húsvéti programok már Hollókőn is elérhetőek. A hagyományok felelevenítése az életöröm ünnepe. Palóc gasztro finomságok, locsolkodás és tánc vár az érkezőkre.
bővebben
Szalóki Húsvét
Szalóki Húsvét
Egerszalók, 2024. március 31.
Az egynapos egerszalóki eseményre kicsiket és nagyokat is szeretettel várnak a szervezők. A húsvéti szokások felelevenítése mellett számtalan egyéb kísérő rendezvény szórakoztatja az érkezőket.
bővebben
Szeri Húsvét
Szeri Húsvét
Ópusztaszer, 2024. március 31 - április 1.
Ebben az évben is elkezdődik a húsvéti rendezvények szezonja. Mindenkit várnak a rügyfakasztó vasárnapon, ahol a húsvéti hagyományokat keltik életre. Különleges programkínálat várható az összes korosztálynak.
bővebben
Böllér Bajnokság
Böllér Bajnokság
Héhalom, 2024. április 20.
Ismét megmérettetnek a böllérek a Nógrád megyei Héhalom községben. Minden tavasszal hagyományt őrző céllal vágnak neki az esemény szervezésének a rendezők. A szakavatott zsűri az idén is a legjobb böllércsapatot keresi, a látogatók pedig nem maradnak ki a finom disznótoros
bővebben
Floralia - Római Tavaszünnep
Floralia - Római Tavaszünnep
Budapest, 2024. május 10 - 12.
A római korból ránk maradt romok adnak helyszínt a rendezvénynek. A különféle bemutatók és színházi programok bármely korosztálynak remek kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Várnap
Várnap
Simontornya, 2024. május 10 - 11.
Ágyúdörgés, csaták, ostromok. A kilátogatók eltölthetnek néhány napot a középkorban, ahol mind az eszközök, mind az öltözetek tökéletesen bemutatják az akkori világot, s a vele járó izgalmakat. Remek szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
bővebben
Kevi Juhászfesztivál
Kevi Juhászfesztivál
Túrkeve, 2024. május 18 - 19.
Túrkeve egy egész hétvégére a birka fesztivál színtere lesz. Az eseményen két napon keresztül népi eledelek főnek a bográcsokban. A találkozó legfontosabb étele újra a birkapörkölt lesz. A fesztiválszínpadon izgalmas programok várják a résztvevőket.
bővebben
Tatai Patara
Tatai Patara
Tata, 2024. május 24 - 26.
Ez egy olyan törökkori történelmi esemény, mely már évek óta szórakoztatja a nagyközönséget. A város a 16. század közepén végvárként funkcionált és a török-magyar csaták állandó helyszíne volt. Ennek az emlékére és tiszteletére rendezik a harci bemutatókkal
bővebben
Középkori Vásárnap
Középkori Vásárnap
Csempeszkopács, 2024. május 25.
A Vas megyei községben rendezik a már jól ismert eseményt, mely a hagyományokat kedvelők számára ideális helyszín a kikapcsolódáshoz. A hagyományokat bemutató rendezvényre az összes korosztályt várnak, ugyanis a kicsiktől a nagyobbakig mindenki talál kedvére való
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!