17 találat 2022. szept. 25. és 2023. júl. 31. között

Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2022. szeptember 23 - 25.
Balatonfüreden az idei évben is megrendezésre kerül ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori fesztivál ez, mely felvonulással színesített, hagyományőrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2022. szeptember 23 - 25.
Több mint húsz éve már, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Minden érdeklődőt sok szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Kőszeg, 2022. szeptember 23 - 25.
Vas megyében ismét megrendezik a kőszegi szüreti fesztivál ünnepséget, melyre minden évben sokan ellátogatnak. Mindenkit sok szeretettel várnak az idei több napon át tartó ünnepélyre. Remek lehetőségekkel találkozhatnak a kiérkező látogatók.
bővebben
Szent Mihály-napi Vigasságok
Szent Mihály-napi Vigasságok
Balassagyarmat, 2022. szeptember 23 - 25.
Mihály-nap a magyar néprajz kultúrában elismert helyet kapott. A hagyományok közé tartozik például, hogy a pásztorok ilyenkor adnak számot, fontos tilalom pedig a mosás tilalma, hisz ilyenkor kisebesedhet az ember keze. Azonban nem csupán tilalmak fűződnek a naphoz! E nappal
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Nagycenk, 2022. szeptember 24 - 25.
Az ősz egyik hétvégéje mindig a szüreti hagyományokról, bálokról szól a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenken. Ismét várják a szüreti napokra a szórakozni és feltöltődni vágyó érdeklődőket. Mindenki, aki kedveli a szüreti dinóm-dánomokat, annak érdemes kilátogatnia.
bővebben
Honvédfesztivál
Honvédfesztivál
Pákozd, 2022. szeptember 24 - 29.
A Fejér megyei településen megemlékezés, ünnepség veszi kezdetét a pákozd-sukorói csata több éves évfordulójának alkalmából. Mindenkit sok szeretettel meghívnak az egy héten át tartó rendezvényre, melyet az egyetlen hazai hadtörténelmi emlékparkban tartanak meg.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2022. szeptember 30 - október 2.
A tokaji szüreti fesztivál az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Minden borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt Tokajban, Tokaj-Hegyalján. A borvidéken október első hétvégéjén minden évben megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Törtel, 2022. október 1.
Hangulatos és színvonalas esemény megrendezésén munkálkodnak a helyiek. A hagyományos rendezvényt minden évben az őszi szüret idejére időzítik, hiszen a szüret befejeztével minden tájegységnél szokás megünnepelni annak befejeztét.
bővebben
Szent Mihály napi Forgatag
Szent Mihály napi Forgatag
Bük, 2022. október 1.
A Vas megyei település forgataggal készül a szórakozni, vásárolni vágyó közönségnek. A több mint 5 éves múltra visszanyúló eseményre mindenkit szeretettel várnak. A helyszín a Büki MSK Atrium Rendezvénytér, Kóczán-ház.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Hollókő, 2022. október 8.
A hollókői szüreti fesztre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Nógrád megyei községben. A hagyományokat követő programsorozat minden évben megrendeződik a település lakói, valamint az ide látogató vendégek nagy örömére.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner