Felhasználási feltételek, jogi rendelkezések

A fesztivalportal.hu oldalait Varga Balázs üzemelteti. A honlapra történő belépéssel, illetve annak használatával Ön vállalja és elfogadja az alábbi kikötéseket, feltételeket.

Felelősség

A weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek közzétételre. A tartalom kizárólag a tájékoztatást szolgálja, így annak pontossága, megbízhatósága, teljessége nem garantált. Az esetleges hibákért (ideértve a működtetéshez használt szoftvert is) és az ebből eredő közvetlen vagy közvetett, anyagi vagy erkölcsi károkért a FesztiválPotrál működtetője nem felel.
A weboldal használata a Felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

A FesztiválPortál üzemeltetője bármikor - előzetes bejelentés nélkül - bármilyen változtatást végezhet a honlapon (pl. frissítheti, bővítheti, törölheti a tartalmat vagy bármelyik funkciót, alkalmazást).

A portál tartalmaz olyan linkeket (hivatkozásokat), amelyek más (nem a FesztiválPortálhoz tartozó) internetes oldalakhoz vezetnek. A FesztiválPortál üzemeltetőjének nincs befolyása ezen harmadik személyek tulajdonában/kezelésében álló honlapok tartalmára, azaz mindig az adott oldal szerkesztője minősül szolgáltatónak. A FesztiválPortál linkkel (hivatkozással), vagy bármilyen formában megjelenített hirdetéssel csak a hozzáférést teszi lehetővé ezen oldalakhoz, így velük kapcsolatban semmilyen kötelezettség, felelősség nem terheli. Amennyiben a FesztiválPortál üzemeltetőjének tudomására jut, hogy egy adott link (hivatkozás) harmadik személyek jogait vagy hatályos jogszabály(oka)t sért, azonnal intézkedik a link (hivatkozás) mielőbbi eltávolítása érdekében.

Szellemi tulajdon

A FesztiválPortál weboldalain található szöveges tartalom, a FesztiválPortál üzemeltetője szellemi tulajdonát képezik, ezért szerzői jogi oltalom alatt állnak.

Ön jogosult a FesztiválPortál oldalait olvasni, közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Google+) megosztani, e-mail-en továbbítani, kinyomtatni vagy saját számítógépe lemezére letölteni. Ezen lehetőségekkel kizárólag magáncélú felhasználásra jogosult. Kereskedelmi felhasználás kizárva!

A tartalom másodközlése ügyében előzetes engedélykérés szükséges!

Feltételek módosítása

Fenntartjuk a mindenkori változtatás jogát, amelyeket a FesztiválPortál saját hatáskörében eszközöl. A módosított felhasználási feltételeket, jogi rendelkezéseket minden esetben a weboldal ezen részén közzétesszük, melyet a felhasználók ezt követő első belépésükkel fogadnak el.

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!