2022. május 23., hétfő
Felhasználási feltételek, jogi rendelkezések
A fesztivalportal.hu oldalait a Varga Balázs magánszemély üzemelteti. A honlapra történő belépéssel, illetve annak használatával Ön vállalja és elfogadja az alábbi kikötéseket, feltételeket.

Felelősség

A weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek közzétételre. A tartalom kizárólag a tájékoztatást szolgálja, így annak pontossága, megbízhatósága, teljessége nem garantált. Az esetleges hibákért (ideértve a működtetéshez használt szoftvert is) és az ebből eredő közvetlen vagy közvetett, anyagi vagy erkölcsi károkért a FesztiválPotrál működtetője nem felel.
A weboldal használata a Felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

A FesztiválPortál üzemeltetője bármikor, előzetes bejelentés nélkül bármilyen változtatást végezhet a honlapon
(pl. frissítheti, bővítheti, törölheti a tartalmat vagy bármelyik funkciót, alkalmazást).

A portál tartalmaz olyan linkeket (hivatkozásokat), amelyek más (nem a FesztiválPortálhoz tartozó) internetes oldalakhoz vezetnek. A FesztiválPortál üzemeltetőjének nincs befolyása ezen harmadik személyek tulajdonában/kezelésében álló honlapok tartalmára, azaz mindig az adott oldal szerkesztője minősül szolgáltatónak. A FesztiválPortál linkkel (hivatkozással), vagy bármilyen formában megjelenített hirdetéssel csak
a hozzáférést teszi lehetővé ezen oldalakhoz, így velük kapcsolatban semmilyen kötelezettség, felelősség nem terheli. Amennyiben a FesztiválPortál üzemeltetőjének tudomására jut, hogy egy adott link (hivatkozás) harmadik személyek jogait vagy hatályos jogszabály(oka)t sért, azonnal intézkedik a link (hivatkozás) mielőbbi eltávolítása érdekében.

Az események részletes bemutatása, ill. a hírek, cikkek alatti értékelési és hozzászólási lehetőséget mindenki a saját felelősségére használhatja. Az ott megadott értékekért/leírt információkért a FesztiválPortál működtetője felelősséget nem vállal, az értékelések és hozzászólások nem tükrözik a FesztiválPortál álláspontját.
Ugyanakkor a FesztiválPortál fenntartja magának a jogot, hogy az oda nem illő bejegyzéseket (előre írásban nem engedélyezett reklám, vagy olyan hozzászólás, ami faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szít, tisztességtelen, fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, trágár vagy bármilyen egyéb okból kifogásolható), és az ezeket közzétevő Felhasználó regisztrációját előzetes jelzés nélkül törölje (moderálja). Kérjük a hozzászólókat,
hogy tartózkodjanak személyes adatok és telefonszámok közlésétől. Moderálásra kerülhetnek továbbá az adott témához nem kapcsolódó, ill. az azonos szövegű hozzászólások. A Felhasználó nem helyezhet el, nem tölthet fel
a portál technikai rendszerének működését befolyásoló (HTML) kódot. A moderálási lehetőséggel a FesztiválPortál csak utólagosan élhet, mivel a hozzászólások automatikusan megjelennek a megfelelő felületen.
A moderálás az oldal zavartalan és kulturált működése érdekében történik, ezért a Felhasználó nem bírálhatja a moderátor döntését.

Adatvédelem

A weboldal látogatása és bármely funkciójának használata önkéntes.
Az Ön személyes adatait a FesztiválPortál üzemeltetője törvényesen, bizalmasan és tisztességesen kezeli.
A megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk át (kivéve, ha az törvényben előírt kötelességünk), és
betartjuk a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

A Fesztivál hírlevélre feliratkozókat és a regisztrálókat is csak a legszükségesebb személyes adataik (név és
e-mail cím) megadására kérjük.
A regisztrált Felhasználó elfogadja, hogy a regisztrációs űrlapon általa megadott felhasználói nevét a FesztiválPortál törölheti, ha trágár tartalmat, jogilag védett márkanevet hordoz, vagy egyéb ok miatt kifogásolható.
Amennyiben kiderül, hogy Ön más személy(ek) adatait adta meg, vagy a FesztiválPortál weboldal használata
során bármilyen kárt okozott (pl. megsértette valamely harmadik személy jogait), akkor Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Fesztivál-
Portál üzemeltetőjét megóvni és azokat viselni. A jogsértő személy személyazonosságának megállapítása érdekében minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak.

Oldalaink böngészése során a webszerver bizonyos műszaki adatokat (IP cím, operációs rendszer, böngésző típusa és néhány más információ) automatikusan regisztrál, mely információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk az esetleges hibák kiküszöbölése, a minőség javítása érdekében és statisztikai célokra. Ezen adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

Szellemi tulajdon

A FesztiválPortál weboldalain található szöveges tartalom, a FesztiválPortál üzemeltetője szellemi tulajdonát képezik, ezért szerzői jogi oltalom alatt állnak.

Ön jogosult a FesztiválPortál oldalait olvasni, közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Google+) megosztani, e-mail-en továbbítani, kinyomtatni vagy saját számítógépe lemezére letölteni. Ezen lehetőségekkel kizárólag magáncélú felhasználásra jogosult. Kereskedelmi felhasználás kizárva!

A tartalom másodközlése ügyében keressen bennünket az info@fesztivalportal.hu e-mail címen.

Feltételek módosítása

Fenntartjuk a mindenkori változtatás jogát, amelyeket a FesztiválPortál saját hatáskörében eszközöl. A módosított felhasználási feltételeket, jogi rendelkezéseket minden esetben a weboldal ezen részén közzétesszük, melyet a felhasználók ezt követő első belépésükkel fogadnak el.


Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
FesztivalPortal.hu © 2022. Minden jog fenntartva!