27 találat 2023. dec. 6. és 2024. szept. 30. között

Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Kecskemét, 2023. december 1 - 23.
Több héten át, színes programokkal, ünnepi étel-ital kínálattal, ajándék– és kézműves vásárral várják Kecskemét történelmi főterén a helyieket és az advent időszakában a városba látogatókat.
bővebben
Adventi Fesztivál és Vásár
Adventi Fesztivál és Vásár
Győr, 2023. december 1 - 23.
Az Advent időszaka idején pompás díszkivilágítással jelzik ennek a nagyszerű karácsonyi időszaknak a kezdetét. Ezekben a napokban a vásári forgatagban nagyon sok érdekes és hasznos dolgot vásárolhatunk.
bővebben
Cirkuszfesztivál
Cirkuszfesztivál
Budapest, 2024. január 10 - 15.
A budapesti nemzetközi cirkuszfesztivál a világ legsikeresebb cirkuszi produkcióinak seregszemléje, ahova a földkerekség több pontjáról is érkeznek neves cirkuszigazgatók és művészeti vezetők. Ez a legrangosabb magyar cirkuszművészeti esemény, mely évről-évre várja a
bővebben
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Budapest, 2024. január 21.
Akik télen tervezik a budapesti félmaraton lefutását, azoknak kimondottan ajánljuk ezt a rendezvényt. Hidegben sem kell abbahagyni az edzéseket, sőt. Itt mindenki kellemesen kikapcsolódhat és közben az egészségéért is tehet valamit.
bővebben
Magyar Marketing Fesztivál
Magyar Marketing Fesztivál
Budapest, 2024. január 25.
Az üzleti világ résztvevőinek immár 2014 óta van lehetőségük értesülni a legújabb kkv marketing trendekről, változásokról egy színvonalas szakmai konferencia keretein belül. Az eseményen évről-évre teltházas előadásokat hallhatnak az érdeklődők nívós előadóktól.
bővebben
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Budapest, 2024. január 27 - február 4.
Újra megrendezésre kerül a legrangosabb budapesti dokumentumfilm feszt. A rendezvény ideje alatt fővárosi és több nagyvárosi moziban kerülnek bemutatásra olyan kiváló alkotások, melyeket a nemzetközi szakma már komoly díjakkal, jelölésekkel is elismert.
bővebben
FeHoVa
FeHoVa
Budapest, 2024. február 8 - 11.
Újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpo területén kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.
bővebben
Boat Show
Boat Show
Budapest, 2024. február 22 - 25.
A legnagyobb szárazföldi kikötőjű budapesti hajókiállítás kerül megrendezésre, melyet már több, mint 25 éve évről-évre megtartanak. A rendezvény a vízi sportok és a hajózás szezonnyitó ünnepsége is egyben. A hajós kiállítás bőséges termékkínálatot vonultatnak fel.
bővebben
Tetováló fesztivál
Tetováló fesztivál
Debrecen, 2024. február 24 - 25.
A tetoválások kedvelői előszeretettel látogatják évről-évre az eseményt. A több napos debreceni rendezvény mindig változatos programokkal várja a tetoválások szerelmeseit.
bővebben
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
Budapest, 2024. március 22 - 24.
A tél végével és a tavasz közeledtével már megszokhattuk, hogy megrendezésre kerül a fantasztikus autó show. Évről évre egyre nagyobb sikerrel zajlik a különleges esemény, amelyen csodálatos autókkal ismerkedhetünk meg.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!