81 találat 2023. szept. 24. és 2024. szept. 30. között

Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Pécs, 2023. szeptember 22 - 24.
Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak program lehetőségeit, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.
bővebben
Land Rover Baráti Találkozó
Land Rover Baráti Találkozó
Kistelek, 2023. szeptember 22 - 24.
A Land Rover egy brit autógyártó cég, melyet 1948-ban alapítottak. Komoly ismeretséget és népszerűséget a terepjárói révén szerzett. A márkának már számos modellje gurult le a gyártósorról, megbízhatósága és masszivitása miatt sokan kedvelik.
bővebben
Savaria táncverseny
Savaria táncverseny
Szombathely, 2023. szeptember 23 - 24.
Szombathelyen évről évre nagy sikerrel rendezik meg a nemzetközi méreteket öltő nívós táncversenyt, amelyen számtalan külföldi fellépő is részt vesz. A kiemelkedő versenytáncos rendezvény a város egyik legrégebbi rendezvénysorozatai közé tartozik.
bővebben
Kerti Vasutak Fesztiválja
Kerti Vasutak Fesztiválja
Budapest, 2023. szeptember 23 - 24.
Gőzös vagy dízel, villany- vagy kézi hajtású, a kisvonatok sokunkat elvarázsolnak. Ezeket a kisvonatokat, kerti vasutakat gyűjti egy csokorba ez a nagyszerű esemény, amely garantáltan önfeledt szórakozást nyújt a család összes tagjának a program során.
bővebben
NATO Run Futófesztivál
NATO Run Futófesztivál
Budapest, 2023. szeptember 24.
Az őszi sportok egyik kihagyhatatlan eseménye a futás. A futóversenyekre a legjobbak újból és újból beneveznek, hiszen a megszállottak, elhivatott versenyzőknek nem jelent akadályt a hűvösebb időjárás sem.
bővebben
KÁN Egyetemi Napok
KÁN Egyetemi Napok
Kaposvár, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN program. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2023. szeptember 29 - október 8.
Újra megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas eseményt ígér.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 30.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
II. Világháborús Hadijáték
II. Világháborús Hadijáték
Komárom, 2023. szeptember 30 - október 1.
Mindenkit sok szeretettel várnak a komáromi világháborús játékokra. Évről évre egyre több érdeklődőt vonz a nagyszabású rendezvény. Célja, hogy a katonai hagyományőrző esemény által mindenkihez eljusson a múltbéli történések.
bővebben
Garabonciás Napok
Garabonciás Napok
Békéscsaba, 2023. október 2 - 6.
Már 1992 óta kerül megrendezésre ez a rangos esemény, mely főként a békéscsabai diákokat érinti és célozza meg. A rendezvény legfőbb programja a diákpolgármester-választás, valamint a kampány, mely azt övezi.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!