194 találat 2023. márc. 31. és 2024. jan. 31. között

BANFF Hegyifilm Fesztivál
BANFF Hegyifilm Fesztivál
Budapest, 2023. március 30 - április 1.
Mindenkire a látvány és az izgalom vár a budapesti filmfeszten, mely már nem először kerül megtartásra. Csúcskategóriás hegyifilmek vetítése vár minden látogatóra.
bővebben
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Kiskőrös, 2023. április 1 - 2.
Az Alföld említésére mindenki végtelen pusztákra asszociál. Ezeken a pusztákon hosszú évtizedek óta folyik állattenyésztés és mezőgazdaság. Az esemény ezen világot mutatja be.
bővebben
Vérszilva feszt
Vérszilva feszt
Berkenye, 2023. április 8.
Színes, mesés természeti esemény kapcsán hívogat mindenkit ez a kedves nógrádi település. A jó idő ajándéka, a virágba boruló vérszilvafák szemet gyönyörködtető látványa köré épülő alkalom érdekes programokat, finom falatokat kínál.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Balatonfüred, 2023. április 8.
Újra összegyűlnek a tuningolt verdák, a büszke tulajdonosok és a rajongók, valamint feldübörögnek a motorok és a decibelek. Fantasztikus, látványos és őrületes programban lehet részük az eseményre érkező vendégeknek. Itt minden a legekről szól!
bővebben
Egyetemi Tavasz
Egyetemi Tavasz
Szeged, 2023. április 11 - május 12.
A Szegedi Tudományegyetem minden évben tavasszal rendezi meg a szokásos programsorozatot, mely már hagyománynak számít az egyetem életében, valamint a városban. A sokszínű és változatos programkínálattal egész hónapon át várják az egyetemistákat, a betérő vendégeket,
bővebben
Tulipánszüret
Tulipánszüret
Kőröshegy, 2023. április 13 - 23.
Csodálatos látványt kínál ez a fantasztikus tavaszi esemény, mely egy végeláthatatlan, hatalmas virágoskertbe invitálja az érdeklődőket. Több százezer tulipán festi színesre a környéket, ideális helyszínt biztosítva túrázáshoz, fotózáshoz.
bővebben
Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2023. április 14 - 16.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Sebesség fesztivál
Sebesség fesztivál
Tököl, 2023. április 15 - 16.
A többnapos autós találkozó esemény Tökölön kerül megrendezésre, amelyre napijegy vagy hétvégi jegy is váltható. A drift rendezvényen nyílt edzéseket, gyorsulási versenyeket nézhetnek meg az érdeklődők.
bővebben
Hód-Futófesztivál
Hód-Futófesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. április 15.
A hódmezővásárhelyiek ismét megrendezik a futók nagy örömére a futásukat. A sportolók, a futók kedvelt programját adja a Csongrád megyei város. Igazi tavaszi lendülettel vághatnak bele a megrendezésre kerülő eseményen a szezonba.
bővebben
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. április 15.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!