145 találat 2022. aug. 19. és 2023. márc. 31. között

Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2022. augusztus 13 - 19.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a programsorozat szervezői.
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2022. augusztus 15 - 21.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2022. augusztus 15 - 20.
A vizek, valamint a vízi sportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel várnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra. A Kis-Duna Vízi feszt minden évben sok újdonsággal rukkol elő. Lesz bőven meglepetés ezúttal is.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2022. augusztus 17 - 21.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és népszerű előadók is lesznek.
bővebben
Farmer-Expo
Farmer-Expo
Debrecen, 2022. augusztus 17 - 20.
A vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás a legnagyobb szakmai kiállítások közé tartozik, amelyre minden szakmabeli és nem szakmabeli látogatót is várnak.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2022. augusztus 17 - 21.
Galiba a kis liba a névadója ennek a különleges gyerekrendezvénynek, amely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Bujtor István Filmfesztivál
Bujtor István Filmfesztivál
Balatonszemes, 2022. augusztus 18 - 21.
Nagy színészünk szellemi örökségének állít méltó emléket ez a különleges nyári feszt a Balaton parti városkában. A fergeteges hangulat és a vízpart közelsége mindenkit a programra csábít.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2022. augusztus 18 - 21.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2022. augusztus 18 - 20.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba, több helyszínre is. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Polgárdi, 2022. augusztus 18 - 21.
Idén nyáron is megrendezésre kerül ez a rendezvény a Batthyány ligetben, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak majd kedvükre való programot. A szervezők többnapos eseménnyel készülnek, a belépés mindenkinek ingyenes.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner