54 találat 2022. dec. 7. és 2023. okt. 31. között

Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár
Kecskemét, 2022. november 26 - december 22.
Több héten át, színes programokkal, ünnepi étel-ital kínálattal, ajándék– és kézműves vásárral várják Kecskemét történelmi főterén a helyieket és az advent időszakában a városba látogatókat.
bővebben
Adventi Fesztivál és Vásár
Adventi Fesztivál és Vásár
Győr, 2022. november 26 - december 23.
Az Advent időszaka idején pompás díszkivilágítással jelzik ennek a nagyszerű karácsonyi időszaknak a kezdetét. Ezekben a napokban a vásári forgatagban nagyon sok érdekes és hasznos dolgot vásárolhatunk.
bővebben
Zuglói táncfesztivál
Zuglói táncfesztivál
Budapest, 2022. december 10 - 11.
A zuglói táncfeszt több napon keresztül lesz nyitva az érdeklődők előtt. A budapesti rendezvényen országos amatőr táncverseny szerepléseket láthatnak az érdeklődők. Az eseményre többféle művészeti stílusban lehet nevezni: disco, szalagavató táncok és hip hop kategória is
bővebben
Kékesi Alfa Romeo Találkozó
Kékesi Alfa Romeo Találkozó
Gyöngyös, 2022. december 11.
A lombkoronájukat lehullajtott fák, a hófödte táj, a magaslaton beszippantható friss levegő, és rengeteg Alfa Romeo. Ez mind ott lesz a kékesi találkozón, ahová egy közös összejövetel miatt gyülekeznek az olasz autófajta tulajdonosai.
bővebben
Winterfest - Karácsonyi mini-fesztivál
Winterfest - Karácsonyi mini-fesztivál
Kiskunlacháza, 2022. december 17.
Pest megyében, azon belül is Kiskunlacházán rendezik meg a nagysikerű karácsonyi rendezvénysorozatot. A több napos eseményre várják a nagy számban kiérkező látogatókat.
bővebben
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
Budapest, 2023. január 15.
Akik télen tervezik a budapesti félmaraton lefutását, azoknak kimondottan ajánljuk ezt a rendezvényt. Hidegben sem kell abbahagyni az edzéseket, sőt. Itt mindenki kellemesen kikapcsolódhat és közben az egészségéért is tehet valamit.
bővebben
Magyar Marketing Fesztivál
Magyar Marketing Fesztivál
Budapest, 2023. január 19.
Az üzleti élet résztvevői immár 2014 óta tudnak értesülni a legújabb kkv marketing trendekről, változásokról egy színvonalas szakmai konferencia keretein belül. Az eseményen évről-évre teltházas előadásokat hallhatnak az érdeklődők nívós előadóktól.
bővebben
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Budapest, 2023. január 21 - 29.
Újra megrendezésre kerül a legrangosabb budapesti dokumentumfilm feszt. A rendezvény ideje alatt fővárosi és több nagyvárosi moziban kerülnek bemutatásra olyan kiváló alkotások, melyeket a nemzetközi szakma már komoly díjakkal, jelölésekkel is elismert.
bővebben
FeHoVa
FeHoVa
Budapest, 2023. február 9 - 12.
Újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpo területén kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.
bővebben
Boat Show
Boat Show
Budapest, 2023. február 23 - 26.
A legnagyobb szárazföldi kikötőjű budapesti hajókiállítás kerül megrendezésre, melyet már több, mint 25 éve évről-évre megtartanak. A rendezvény a vízi sportok és a hajózás szezonnyitó ünnepsége is egyben. A hajós kiállítás bőséges termékkínálatot vonultatnak fel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner