138 találat 2024. jún. 21. és 2025. jan. 31. között

Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok, 2024. június 18 - 22.
Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki
bővebben
Répcelaki fesztivál
Répcelaki fesztivál
Répcelak, 2024. június 20 - 23.
A sok éves múlttal rendelkező program az idén is megrendezésre kerül. A nyár egyik legkedveltebb eseménye a térségben a Vas megyei rendezvény, mely egy összművészeti ünnep. Az összes korosztály számára tartogat meglepetést az idei évben is.
bővebben
Napforduló fesztivál
Napforduló fesztivál
Pilisszentiván, 2024. június 21 - 22.
A Pest megyei Pilisszentivánon az idén is megtartják a napforduló ünnepét, mely évről évre sok látogatót vonz a településre. A sokszínű eseménynek egyre nagyobb a látogató tábora, mely több napra szolgáltat lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Veterán Találkozó
Veterán Találkozó
Kiskunhalas, 2024. június 21 - 23.
Az egyesületet, melynek szervezésében áll ez a kiskunhalasi esemény, egy baráti társaság alapította ’94-ben, s azóta már több, mint 20 alkalommal rendezték meg a találkozót, melyet mindig hatalmas érdeklődés fogadott.
bővebben
Völgységi Könyvfesztivál
Völgységi Könyvfesztivál
Bonyhád, 2024. június 21 - 23.
Ezen a nyáron is elérhető a városban a neves rendezvény, amely csak a könyvekről szól. A kulturális programok színes kavalkádjára számíthatunk.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Tihany, 2024. június 21 - 30.
A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet
bővebben
Szentiván-éji Vigasságok
Szentiván-éji Vigasságok
Szombathely, 2024. június 21 - 22.
Ismét megrendezésre kerül ez a szombathelyi programsorozat, ahol az év leghosszabb napjának ünneplésére gyűlnek össze a város lakói. Az esemény helyszíne ismét a festői szépségű Csónakázó-tó és környéke lesz.
bővebben
Napforduló Jógafesztivál
Napforduló Jógafesztivál
Budapest, 2024. június 22.
Mindenkit várnak szeretettel jógázni a Margitszigetre a következő Jógás ünnepre, mely lehetőséget biztosít hódolni ennek a különleges, testre és lélekre is ható mozgásformának. A szabadtéri ingyenes esemény alkalmat ad arra, hogy az érdeklődők a természet adta környezetben
bővebben
Airshow Repülőnap
Airshow Repülőnap
Budaörs, 2024. június 22.
Egész napos program lehetőséggel várja a látogatókat a budaörsi Airshow, amely a repülőtéren kerül megrendezésre. Az esemény mindenki számára ingyenes. Változatos programok kínálatával találkozhat a földön és a levegőben egyaránt a betérő vendég.
bővebben
Kultiválom Street Food és Street Art Fesztivál
Kultiválom Street Food és Street Art Fesztivál
Hernád, 2024. június 22.
Egy abszolút családbarát esemény kerül megrendezésre Hernád belvárosában. Annyi programmal készülnek a hétvégére, hogy felsorolni is nehéz volna, ezért hát jobban teszi minden kis-, és nagycsalád, ha félreteszi a kerti munkát és elindul a Főtérre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!