99 találat 2024. febr. 27. és 2024. nov. 30. között

TOTÁL PLÁN Független Filmesek Fesztiválja
TOTÁL PLÁN Független Filmesek Fesztiválja
Celldömölk, 2024. február 2 - 3.
Vas megyében az idén is megrendezik a filmvilág egyik kedvenc eseményét. Az alkalmat kihasználva több független filmes kap lehetőséget a bemutatkozásra. A részvétel minden bemutatott filmnek egy ugródeszka lehet.
bővebben
Ásványfesztivál
Ásványfesztivál
Miskolc, 2024. március 9 - 10.
Észak–Magyarország egyik legnagyobb városában évről évre egy nemzetközi ásványbörze is megrendezésre kerül. A sokadik alkalommal létrejövő eseményre mindig több ezren kíváncsiak, nem mellesleg a kiállítók száma is jóval a száz felett van már.
bővebben
Fotófesztivál
Fotófesztivál
Budapest, 2024. március 22 - május 12.
Ebben az évben is vár mindenkit a budapesti fotós feszt, ahol a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia újdonságai láthatók. A kiállítást múzeumpedagógiai foglalkozások, különféle workshopok és egyéb változatos programok keretében rendezik meg.
bővebben
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
AMTS - AutoMobil és Tuning Show
Budapest, 2024. március 22 - 24.
A tél végével és a tavasz közeledtével már megszokhattuk, hogy megrendezésre kerül a fantasztikus autó show. Évről évre egyre nagyobb sikerrel zajlik a különleges esemény, amelyen csodálatos autókkal ismerkedhetünk meg.
bővebben
Rotary Futófesztivál
Rotary Futófesztivál
Debrecen, 2024. március 23.
Immáron sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a futóprogram Debrecen városában. A tavaszra időzített rendezvényen amatőr és profi futók is összemérhetik tudásukat, több versenyszámban is. Lehetőség van egyéni vagy 5 fős csoportos részvételre is.
bővebben
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Kiskőrös, 2024. március 23 - 24.
Az Alföld említésére mindenki végtelen pusztákra asszociál. Ezeken a pusztákon hosszú évtizedek óta folyik állattenyésztés és mezőgazdaság. Az esemény ezen világot mutatja be.
bővebben
Légtorna Fesztivál
Légtorna Fesztivál
Budapest, 2024. március 23 - 24.
Látványos és izgalmas esemény tárja szélesre kapuit a cirkuszrajongó nagyérdemű előtt. A többnapos rendezvény alkalmával számos lélegzetelállító produkció során egyéni és páros artistaszámok bemutatója varázsolja el a publikumot.
bővebben
Vérszilva feszt
Vérszilva feszt
Berkenye, 2024. április 6.
Színes, mesés természeti esemény kapcsán hívogat mindenkit ez a kedves nógrádi település. A jó idő ajándéka, a virágba boruló vérszilvafák szemet gyönyörködtető látványa köré épülő alkalom érdekes programokat, finom falatokat kínál.
bővebben
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Autós - Motoros Gyorsulási Verseny
Fertőszentmiklós, 2024. április 7.
Idén újra kinyitja kapuit a fertőszentmiklósi repülőtér a benzingőz szerelmesei előtt. A szervezők várnak minden autó és motor imádó rajongót a MGYSZ Westdragrace Kupa Autós–Motoros Versenyére, ahol egy fantasztikus napot tölthetnek el a különleges gépszörnyekkel.
bővebben
Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2024. április 13 - 14.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!