78 találat 2023. okt. 4. és 2024. szept. 30. között

Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2023. szeptember 29 - október 8.
Újra megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas eseményt ígér.
bővebben
Garabonciás Napok
Garabonciás Napok
Békéscsaba, 2023. október 2 - 6.
Már 1992 óta kerül megrendezésre ez a rangos esemény, mely főként a békéscsabai diákokat érinti és célozza meg. A rendezvény legfőbb programja a diákpolgármester-választás, valamint a kampány, mely azt övezi.
bővebben
Szemrevaló filmfesztivál
Szemrevaló filmfesztivál
Budapest, 2023. október 5 - 15.
A filmet kedvelő közönség most igazán kiélvezheti a programkínálatot. Minden filmest sok szeretettel várnak a fővárosba. Ismét elindul a filmek őszi ünnepe, mely több napon át számos kategóriákkal felvonultató rendezvényét nyitja meg.
bővebben
Budapest Design Week
Budapest Design Week
Budapest, 2023. október 5 - 15.
Újra megrendezésre kerül a fővárosban ez a nagyszabású programsorozat, mely már több, mint 15 éve mutat be minden design-al kapcsolatos elképzelést a nagyközönség számára. Évről-évre számtalan különleges alkotást, elképzelést láthat a nagyéremű.
bővebben
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest, 2023. október 5 - 6.
Egyik év sem telhet el számítástechnikai rendezvény nélkül, mely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági eseménye, a több napos budapesti fesztre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Gesztenye Liget Fesztivál
Gesztenye Liget Fesztivál
Pécs, 2023. október 6 - 7.
Pécsett rendezik meg a már hagyományosnak nevezhető programsorozatot, amelyen számtalan kulturális és szórakoztató programmal találkozhat a kilátogató érdeklődő. Minden korosztályt újfent várnak a szervezők.
bővebben
Salsa fesztivál
Salsa fesztivál
Szeged, 2023. október 6 - 8.
Dél-Alföld legnagyobb települése egy kis időre a karibi szigetország különleges világát tárja az érdeklődő látogatók elé. Kuba zenei kultúrájához szorosan hozzátartozik a rumba, a habanera, és a modern csacsacsa, salsa, valamint mambó. Nem véletlen hát, hogy ezek csodálatos
bővebben
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymaros, 2023. október 7.
A Pest megyei Nagymaroson az idén is lesz találkozó az ifjúság számára, melyet ezúttal is a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és az Országos Lelkipásztori Intézet által felkért csoport szervezi.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Balatonboglár, 2023. október 7.
Balatonbogláron, azon belül is Szőlőskislakon ősszel ellepik a tökök a falut. Az októberi rendezvényen gyönyörű töklámpások fényében tündököl majd a település. Az egyik legkedveltebb esemény a környéken, hiszen igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2023. október 7.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztro és kulturális programsorozat bármely korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!