69 találat 2024. ápr. 23. és 2025. jan. 31. között

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál
Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál
Miskolc, 2024. április 23 - 27.
Ismét megrendezik a Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik legművészibb eseményét Miskolcon. A hagyományteremtő céllal induló művészeti rendezvényre mindenkit várnak, aki szereti a kortárstánc művészetét.
bővebben
Tárogató fesztivál
Tárogató fesztivál
Tápiószele, 2024. április 25.
A legjobb hungarikumok bemutatását tűzte ki célul a tápiószelei programsorozat. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei év tavaszán is megrendezik a kulturális fesztet. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a rendezvény szervezői.
bővebben
Boldog Békeidők
Boldog Békeidők
Hévíz, 2024. április 26 - 27.
Békebeli hangulattal fűszerezve várja az érdeklődőket a hévízi rendezvény. Az egész hétvégén át tartó eseményen különleges kosztümös felvonulás, számtalan koncert és program érhető el.
bővebben
Komáromi Napok
Komáromi Napok
Komárom, 2024. április 26 - május 1.
A város évről évre ünnepi díszbe öltözve várja a látogatókat. A helyiek boldogan emlékeznek meg április 26-ra és május elsejére. Érdemes velük tartani ezeken a napokon.
bővebben
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapest, 2024. április 29 - május 12.
Több évtizedes múlt és színes kulturális programok a garancia a minőségi kikapcsolódásra azok számára, akik ellátogatnak a főváros egyik legrangosabb rendezvénysorozatára. Közel száz program várja a város számos pontján az érdeklődőket.
bővebben
Sugárúti fesztivál
Sugárúti fesztivál
Dunaújváros, 2024. május 1.
Nem mindennapi rendezvény várja az érdeklődőket a nyár folyamán. A dunaújvárosi Vasmű út a város egyik nevezetes útja, amely a társasági élet egykori legmeghatározóbb színtere volt. Ezt az időszakot kelti életre ez a program.
bővebben
Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2024. május 3.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Primavera Tangó Maraton
Primavera Tangó Maraton
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Ez egy nagyszabású budapesti esemény, mely külföldiek által is látogatott, így méltán népszerű rendezvény. A Stefánia Palotában megrendezésre kerülő maratonon számtalan pár indul a megmérettetésen.
bővebben
Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2024. május 6 - 12.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2024. május 9 - 13.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!