24 találat 2022. dec. 7. és 2023. szept. 30. között

Balkán Hangja fesztivál
Balkán Hangja fesztivál
Budapest, 2022. december 29.
Az idei évben is megrendezik a fővárosban a Balkán Hangjaként elhíresült kulturális eseménysorozatot. A rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak, kis- és nagycsaládokat egyaránt, valamint a balkáni kultúra iránt érdeklődőket.
bővebben
Országos Szólótáncfesztivál
Országos Szólótáncfesztivál
Békéscsaba, 2023. január 13 - 15.
A szakmai berkekben már jól ismert békéscsabai szólótáncverseny két évente kerül megrendezésre, mely sok tehetségnek lehetőséget ad a bemutatkozásra.
bővebben
Wild East Fest
Wild East Fest
Budapest, 2023. február 10 - 12.
Western csizma, cowboy kalap, countryzene és persze jó kedv egy kis versenyhangulattal vegyítve. Ezt mind átélhetik azok, akik részt vesznek a fővárosban újra megrendezésre kerülő country line dance eseményen.
bővebben
Régizene fesztivál
Régizene fesztivál
Budapest, 2023. február 24.
A több napos budapesti eseménysorozaton világhírű szólisták és ismert együttesek képviseltetik magukat. Ária válogatások, 18. századi Mozart művek, exkluzív műsorok szórakoztatják a zene szerelmeseit.
bővebben
Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2023. május 5.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Református Zenei Fesztivál
Református Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. május 25 - 27.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a budapesti feszt, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú, hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Duna Karnevál
Duna Karnevál
Budapest, 2023. június 9 - 17.
A fővárosi rendezvények egyik kiemelkedő kulturális eseményét rendezik meg már több, mint húsz éves múlttal. A programsorozat igazi kulturális kavalkád, ahol a nemzetközi művészeti élvonalból is érkeznek fellépők, művészek.
bővebben
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2023. június 22 - 26.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Dalföld
Dalföld
Salföld, 2023. június 23 - 25.
Azok, akik éppen a Balaton-felvidéken töltik nyaralásukat, könnyedén ellátogathatnak erre a különleges salföldi rendezvényre, amely művész és művészetkedvelőknek nyújt tartalmas kikapcsolódást a káli medence szívében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner