106 találat 2023. jún. 4. és 2024. aug. 31. között

Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2023. május 6.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Kék madár fesztivál
Kék madár fesztivál
Kalocsa, 2023. június 2 - 4.
A Kék Madár Alapítvány évről évre megrendezi a kalocsai fesztet a városban. A színes és egyben nívós rendezvénysorozaton kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A több napos eseményen koncertek és előadások széles repertoárja vár mindenkire.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Országos Diákszínházi Fesztivál
Országos Diákszínházi Fesztivál
Pécs, 2023. június 4 - 11.
A jövő színházi nemzedékének találkozója ez a különleges, nagy múltú esemény, ahol az ország legtehetségesebb diákszínészei mutatkoznak be, és mérettetnek meg a szakértő zsűri előtt számos ismert és népszerű színpadi műfajban.
bővebben
Gitárfesztivál
Gitárfesztivál
Szeged, 2023. június 8 - 10.
A Pavlovits Dávid gitárművész-zeneszerző által alapított, immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő szegedi esemény várja az érdeklődőket. A klasszikus gitár az egyik legnépszerűbb hangszer, amely világhírű sztárokat is vonz. Klasszikus koncertek, flamencoestek, jazz
bővebben
Rippl-Rónai fesztivál
Rippl-Rónai fesztivál
Kaposvár, 2023. június 8 - 10.
A többnapos feszt Kaposváron kerül megrendezésre, ahol minden nap mediterrán pezsgés vár az egybegyűltekre. A kaposvári Róma-hegyen alkotó Rippl-Rónai tiszteletére megrendezett esemény sok programot fog össze.
bővebben
Ünnepi Könyvhét
Ünnepi Könyvhét
Balatonfüred, 2023. június 8 - 11.
A különleges balatonfüredi rendezvénysorozaton könyvbemutatók, számtalan irodalmi és változatos programok várják a látogatókat.
bővebben
Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 8 - 11.
Balatonfüreden egész napos rendezvénysorozat várja a könyv, a bor és a jazz szerelmeseit. A változatos programok a hosszú hétvégére érkezőknek is kellemes elfoglaltságot kínál.
bővebben
KOSBOR Fesztivál
KOSBOR Fesztivál
Dorog, 2023. június 9 - 10.
A dorogi összművészeti fesztet évről évre megrendezik a városban, amely mindig nagy sikert arat. A térség gasztro eseménye bármely korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Üröm, 2023. június 9 - 11.
Egy többnapos ingyenes fesztre hívják az érdeklődőket, amelyen felhőtlen szórakozást kínálnak koncerttel és egyéb kiegészítő program lehetőséggel. A helyszínen hagyományőrző együttesek lépnek színpadra és a nap folyamán több zenei koncert is hallható hazai együttesek
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!