11 találat 2023. dec. 8. és 2024. aug. 31. között

Sváb Zenei Fesztivál
Sváb Zenei Fesztivál
Pécs, 2023. december 28.
Kultúra, hagyomány, zene, tánc, s mindez egy helyen! Természetesen a pécsi eseményről van szó, ahol ezúttal a sváb muzsika kerül középpontba. Ez a fajta zene igazán hangzatos, mással talán össze sem téveszthető.
bővebben
Hidegfesztivál
Hidegfesztivál
Zabar, 2024. január 13.
A Nógrád megyei községben kerül megrendezésre a méltán híres zabari programsorozat. A település neve évről-évre feltűnik valamelyik médiumban, ugyanis a falucskában mérik a leghidegebb középhőmérsékletet már évek óta.
bővebben
Cziffra György fesztivál
Cziffra György fesztivál
Budapest, 2024. január 18.
Újra megrendezésre kerül ez a magas színvonalú budapesti zenei feszt. A fesztivált Balázs János zongoraművész hívta életre és minden évben az ő művészeti vezetésével készülnek a zenei programokra a meghívott művészekkel együtt.
bővebben
Wild East Fest
Wild East Fest
Budapest, 2024. február 9 - 11.
Western csizma, cowboy kalap, countryzene és persze jó kedv egy kis versenyhangulattal vegyítve. Ezt mind átélhetik azok, akik részt vesznek a fővárosban újra megrendezésre kerülő country line dance eseményen.
bővebben
Holtszezon Irodalmi Fesztivál
Holtszezon Irodalmi Fesztivál
Veszprém, 2024. február 23 - 25.
Különleges kulturális programra invitáljuk az irodalom kedvelőit ezen a hétvégén. Az esemény során nyolc belvárosi helyszínen számtalan művészeti produkciót, koncertet és különböző előadásokat tekinthet meg a műértő közönség Veszprémben.
bővebben
Vendégváró fesztivál
Vendégváró fesztivál
Budapest, 2024. február 25 - 27.
A fővárosban rendezik a színház kedvelő körökben jól ismert Vendégváró nevet viselő programsorozatot a VII. kerületi Bethlen Téri Színházban. A többnapos budapesti rendezvény a határon túli szervezetekkel együttműködve kerül lebonyolításra.
bővebben
Füredi Tavaszi fesztivál
Füredi Tavaszi fesztivál
Balatonfüred, 2024. március 15 - 17.
Balatonfüreden a március 15.-i forradalom tényét ünneplik a városlakók és az érkező vendégek. Irodalmi és gyerekprogramok, komolyzenei és családi koncertek vonzzák évről-évre a látogatókat. Alkotóműhely foglalkozások, reformkori séta és fáklyás felvonulás koronázza meg a
bővebben
Bach Mindenkinek Fesztivál
Bach Mindenkinek Fesztivál
Budapest, 2024. március 16 - 31.
Már megszokhattuk, hogy a neves művész születésnapja alkalmából újra megrendezésre kerül a feszt fővárosunkban. Több napon keresztül nem csak Budapesten, hanem több nagyvárosban is az ő műveit hallhatjuk.
bővebben
Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok
Szoboszlói Tavaszi Művészeti Napok
Hajdúszoboszló, 2024. március 22 - április 27.
A tavasz beköszöntével a hajdúszoboszlói művészeti feszt is megrendezésre kerül, mely minden évben egy hangulatos és sokszínű kulturális eseménye a városnak. Évről évre egyre többen látogatnak el a meghirdetett programokra.
bővebben
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2024. június 20 - 24.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!