106 találat 2023. jún. 3. és 2024. aug. 31. között

Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2023. május 6.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Kék madár fesztivál
Kék madár fesztivál
Kalocsa, 2023. június 2 - 4.
A Kék Madár Alapítvány évről évre megrendezi a kalocsai fesztet a városban. A színes és egyben nívós rendezvénysorozaton kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A több napos eseményen koncertek és előadások széles repertoárja vár mindenkire.
bővebben
Eleven Tavasz Fesztivál
Eleven Tavasz Fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 3.
Egy különleges összművészeti fesztre invitálnak minden érkezőt a szervezők. A rendezvény célkitűzése a környék kulturális és társasági életének felpezsdítése. Érdemes felkeresni ezt az izgalmas kulturális programot.
bővebben
Barlangszínház nyári előadások
Barlangszínház nyári előadások
Fertőrákos, 2023. június 3.
Az esemény helyszínét, a kőfejtőt, Dohnányi Ernő híres zeneszerzőnk fedezte fel. A fertőrákosi helyszín kiválóan alkalmas szabadtéri játékok rendezésére. A barlangszínház 743 fő befogadására alkalmas és mára már hatalmas átalakításon esett át.
bővebben
Zeng a lélek - Nyárköszöntő Népművészeti fesztivál
Zeng a lélek - Nyárköszöntő Népművészeti fesztivál
Fót, 2023. június 3.
A folklór ünnepét tartják a fóti rendezvényen. A népművészeti feszt egész napos programokkal várja a szórakozni, művelődni, valamint kikapcsolódni vágyó közönséget. Színvonalas programok várhatók bárki számára.
bővebben
Kórusok Éjszakája
Kórusok Éjszakája
Budapest, 2023. június 3.
Az a capella hangzásvilág kedvelői számára különleges kulturális eseményre invitálunk most. Évek óta megrendezésre kerül egy kórustalálkozó, ahol hazai és külföldi amatőr énekkarok örvendeztetik meg előadásaikkal a zeneszerető közönséget.
bővebben
Babarc fesztivál
Babarc fesztivál
Babarc, 2023. június 3.
Fergeteges hangulatú utcai rendezvény várja a Baranya megyei községbe érkezőket ezen a hétvégén. Zene és tánc, kézműves kirakodóvásár és látványkonyha mellett kézműves bemutatók várják az eseményre érkezőket.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Országos Diákszínházi Fesztivál
Országos Diákszínházi Fesztivál
Pécs, 2023. június 4 - 11.
A jövő színházi nemzedékének találkozója ez a különleges, nagy múltú esemény, ahol az ország legtehetségesebb diákszínészei mutatkoznak be, és mérettetnek meg a szakértő zsűri előtt számos ismert és népszerű színpadi műfajban.
bővebben
Rippl-Rónai fesztivál
Rippl-Rónai fesztivál
Kaposvár, 2023. június 8 - 10.
A többnapos feszt Kaposváron kerül megrendezésre, ahol minden nap mediterrán pezsgés vár az egybegyűltekre. A kaposvári Róma-hegyen alkotó Rippl-Rónai tiszteletére megrendezett esemény sok programot fog össze.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!