99 találat 2024. máj. 20. és 2024. nov. 30. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2024. május 16 - 26.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2024. május 17 - 20.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Ajka, 2024. május 19 - 20.
A városban újra elérkezik a pünkösdi sokadalomhoz a bor és a tócsi fesztiválja. Különleges bordalok és hastánc bemutatók, ünnepi köszöntük, koncertek, valamint étel és ital vár mindenkire.
bővebben
Strudli Fesztivál
Strudli Fesztivál
Vállaj, 2024. május 19 - 20.
Egy nagyon izgalmas rendezvényre invitálnak minden családot a kis településre, amely a svábok nemzeti eledeléről kapta a nevét. A strudli kapros, túrós, lekváros és krumplis ízekben kóstolható meg a helyszínen.
bővebben
Göcseji Prószafesztivál
Göcseji Prószafesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 20.
A zalaegerszegi rendezvény a gasztro események közül igen különlegesnek számít, hiszen a röszti és a lapcsánka, a tócsni valamint a cicege és más talán egyáltalán nem ismert ételt kíván népszerűsíteni.
bővebben
GinFest
GinFest
Budapest, 2024. május 23 - 25.
A fővárosban kerül megrendezésre az egyik legkedveltebb koktélital tiszteletére ez a remek gasztro esemény. A koktélok készítéséhez zömében felhasznált gin egy édesítetlen égetett szesz, mely általában gabonaszeszből készül, leggyakrabban borókabogyóval ízesítik.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 26.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Orbán napi borünnep
Orbán napi borünnep
Hajós, 2024. május 24 - 26.
A hajósi Pincefaluban az Orbán-napi bor ünnepe várja a látogatókat. Szakmai beszélgetések, borbaráti találkozók, borverseny és szüreti feszt várható.
bővebben
Édes Napok
Édes Napok
Győr, 2024. május 24 - 26.
Idén is megrendezésre kerül a győri édesség napok, amelyre nem csak az édesszájúakat hívják. Ismét a megszokott helyszínen várják a szervezők a látogatókat a csokifesztivál alkalmából. Az összes korosztálynak ajánlott ez a kellemes családi program.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2024. május 24 - 26.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!