47 találat 2023. okt. 4. és 2024. jún. 30. között

Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2023. október 6 - 8.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2023. október 6 - 8.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztro rendezvény. Ezek a napok a halakról szólnak, mindez többféle fajtából, emiatt különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2023. október 6 - 8.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2023. október 6 - 7.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2023. október 7.
Az összes édesszájú érdeklődőt várják a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Pityóka Party
Pityóka Party
Bakonybél, 2023. október 7.
A Veszprém megyei rendezvényen a pityóka rajongóknak kötelező a megjelenés. Itt aztán mindenki kóstolhat jobbnál jobb pityókát és pityókás ételek bőséges kínálatával találkozhat. Több éve már, hogy a település évről évre szentel egy napot ennek a zöldségfélének.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Ágfalva, 2023. október 7 - 8.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Tard, 2023. október 7.
A tardi Sándor-völgyi rendezvénytér Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megtelik finom kakaspörkölt illattal. A gasztro rendezvénysorozat ismételten megrendezésre kerül majd sokak örömére, hiszen számtalan program lehetőséggel várják a látogatókat.
bővebben
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kiskőrös, 2023. október 7.
A Bács-Kiskun megyei településen minden évben megrendezik a kakaspörkölt-főző bajnokságot. Ez az év sem múlhat el az esemény nélkül, hiszen ez az egyik legkedveltebb programsorozata a városnak, melyet előszeretettel látogatnak a környékbeli lakók is.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2023. október 7.
A Győr-Moson-Sopron megyei település évről-évre tök ünnepet rendez, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a többnapos szórakoztató programok alkalmával.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!