58 találat 2023. szept. 24. és 2024. jún. 30. között

Corvin Sörfesztivál
Corvin Sörfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 20 - 24.
Fővárosunkat ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások ezen sörnapok alkalmával. A finom és minőségi kézműves sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő budapesti Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2023. szeptember 22 - 24.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos program sorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Édes Napok
Édes Napok
Budapest, 2023. szeptember 22 - 24.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Visegrád, 2023. szeptember 22 - 24.
Középkori élmény a XXI. század modern világában. Mi másról is lehetne szó, ha nem Magyarország egyik legkisebb - ám történelmi jelentőségét tekintve a legnagyobb - városáról, Visegrádról, mely otthont ad a sörkedvelők legnagyobb eseményének.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2023. szeptember 22 - 24.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2023. szeptember 23 - 24.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével újra megtartják, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. Ezek a napok csak a káposztáról szólnak.
bővebben
Hadházi Káposztás Napok
Hadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház, 2023. szeptember 23 - 24.
A hadházi lapos fejű káposzta ország szerte népszerű és kedvelt fajta. Úgy tartják, hogy ebből a legjobb készíteni a töltött káposztát. Kevésbé szakad töltéskor és az íze is rendkívül zamatos. A hajdúságiak nemhiába tűzték ki célul, hogy ismertté tegyék a hazai
bővebben
Móri Bornapok
Móri Bornapok
Mór, 2023. szeptember 28 - október 1.
A Fejér megyei Móron idén újra megrendezik a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot. A színes programokkal teletűzdelt rendezvény évről évre várja a látogatókat. Mindenkit sok szeretettel hívnak a sokoldalú eseményre.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Ábrahámhegy, 2023. szeptember 29 - október 1.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet évről évre megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Szombathely, 2023. szeptember 29 - október 1.
A vasi megyeszékhelyre is megérkezik a Street Food Konvoj, mely elhozza a szombathelyi és környékbeli lakosok számára a gyorsételek legjobbjait. A népszerű gasztro esemény újfent több városba látogat el, az ország különböző szegleteibe.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!