118 találat 2022. aug. 19. és 2023. febr. 28. között

Borhetek
Borhetek
Balatonfüred, 2022. augusztus 5 - 28.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, amely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Földvári Bográcsfeszt
Földvári Bográcsfeszt
Balatonföldvár, 2022. augusztus 17 - 21.
Nincs is annál jobb, mint Magyarország két jellegzetessége egy helyen, a Balaton és a gulyás! Az igazi magyar gulyás bográcsban készül a szabad ég alatt, a felszálló füst mellett pedig vidám beszélgetések folynak. Ez a balatonföldvári esemény pontosan ezt nyújtja!
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2022. augusztus 18 - 20.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Borünnep
Borünnep
Hévíz, 2022. augusztus 18 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Csárdafesztivál
Csárdafesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A belvárosba invitálják a gasztronómia lelkes érdeklődőit a szervezők. Egy hétvége, ahol minden az ételek körül forog. Igazi kavalkád, hogy a látogatók megkóstolhassák az országunk legjobb csárdáitól készült ételeket.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2022. augusztus 19 - 21.
Egy több napos izgalmas programsorozatra invitál minden érdeklődőt Vonyarcvashegy. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok minden kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2022. augusztus 19 - 21.
Siófokon a Rózsakertben rendezik meg ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre minden családot szeretettel várnak. A nyári eseményen a családi programok mellett kulturális és különféle gasztronómiai témák is feltűnnek majd.
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2022. augusztus 19 - 21.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos programsorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2022. augusztus 19 - 21.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Kenyérlelke Fesztivál
Kenyérlelke Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19 - 20.
Sokaknak az augusztus 20-a a tűzijátékot jelenti, de másoknak a kenyér fesztiválja is egyben. A fővárosban már több éve gyűlnek össze a neves napon a különleges kenyeret készítők. Ide mindenképpen érdemes kilátogatni, ha szeretjük ezt a pékárut.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner