120 találat 2024. júl. 13. és 2024. nov. 30. között

Sörfesztivál
Sörfesztivál
Alsóörs, 2024. július 10 - 14.
Ezen a nyáron is mindenkit hívogat ez a nagyszabású alsóörsi esemény. A finom sörök és a különleges programok sokakat vonzanak a helyszínre. Egyszóval mindenkit, aki kedvét leli a sörkülönlegességekben.
bővebben
Street Food Fesztivál
Street Food Fesztivál
Gyömrő, 2024. július 11 - 13.
A gyorsételek imádói és úgy általában véve akik szeretik a hasukat, azok számára kötelező program ez az esemény. Az ízletes ételek egytől-egyig egyedi recept alapján készülnek, melyeket a látogatók sorra végigkóstolhatnak!
bővebben
Bajai Halfőző Fesztivál
Bajai Halfőző Fesztivál
Baja, 2024. július 11 - 13.
Sokan tudjuk, hogy Baja a halászlék városa, hiszen páratlan ízvilágával sokak szívét megdobogtatja. A bajai halászlé fesztivál a rekordok könyvében is szerepel. A belvárosban pár napon keresztül több mester által is készülnek a finom hazai halászlék.
bővebben
Egri Bor Ünnep
Egri Bor Ünnep
Eger, 2024. július 11 - 14.
A nyári fesztiválok egyik kedvelt helyszíne, ahol az Érsekkertben kóstolhatjuk meg a legfinomabb borokat és a különleges házias ételeket. A fesztivált számtalan koncert program kíséri és Eger látnivalói is különleges programokat kínálnak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Eger, 2024. július 11 - 13.
Ez a nagyszabású feszt az Egri Borvidék kiemelt eseménye. A hatalmas rendezvény sokféle programot tartogat a családok számára. A helyszínen megkóstolhatják a legjobb évjáratú borokat és részt vehetnek a kulturális programokon is.
bővebben
Gyenesi Bornapok
Gyenesi Bornapok
Gyenesdiás, 2024. július 11 - 14.
A forró nyári napokon igazán frissítőleg hat a gyenesi bornap rendezvénysorozat. A programok a kitűnő borokról, a fenséges gasztro élményekről szól, emellett népművészek bemutatói is megtekinthetők, valamint a helyszínen kézműves vásáron szerezhetjük be a helyi emlékeket.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Kiskunfélegyháza, 2024. július 12 - 13.
A kézműves sörök kedvelőinek jó hírünk van, hiszen a városban pár napon keresztül minden a finom sörök körül forog. Itt több féle sör is megkóstolható, emellett persze kulturális kavalkád is várható.
bővebben
Őszibarack Fesztivál
Őszibarack Fesztivál
Szatymaz, 2024. július 12 - 13.
A Csongrád megyei Szatymazon ismét megrendezik az őszi barack ünnepét. A településen több, mint 60 éve foglalkoznak a gyümölcs termesztésével a helyiek. Ma már 5-6 fajtát is termelnek, ezekből is válogathat a kedves vendég a kiállítás és a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Villányi Rozé Fesztivál
Villányi Rozé Fesztivál
Villány, 2024. július 12 - 13.
A villányi boroknak határon túlra szóló hírük van. Nem véletlen, hogy eme nedűk köré fesztiválhangulatot kerítenek. Az esemény a különleges színezetű rozé borokat emeli a középpontba. Ezt a karakteres, fiatalos stílust hordozza ez a rendezvény.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balassagyarmat, 2024. július 12 - 14.
A sörök szerelmeseit invitálják a városba ezen a nyáron is. Hihetetlen buli hangulat és a legfinomabb sörök várnak mindenkire. Különleges koncertek és szórakoztató programok is lesznek a sörnapok alkalmából.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!