110 találat 2024. júl. 24. és 2024. nov. 30. között

Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2024. július 12 - 28.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balatonföldvár, 2024. július 24 - 28.
Balatonföldvár egyik legkedveltebb programsorozata ismét megrendezésre kerül nyáron. Az összes sörfogyasztót sok szeretettel várják a szervezők. Egész napos programokkal készülnek az idén is az ötlet kitalálói a sörök ünnepére.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2024. július 24 - 28.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Csólyospálos, 2024. július 26 - 28.
A magyaros ételek kedvelői jól tudják, hogy nem telhet el nyár anélkül, hogy egy igazán finom házias birka pörköltet ne fogyasztanának el. A birkapörköltfőző versenyen különleges ételek rotyognak a bográcsokban.
bővebben
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Baja, 2024. július 26 - 28.
Baján a Tóth Kálmán teret az idén is ellepi a sörkedvelők nagy örömére a sörök széles kínálata. A sétáló utca ilyen esetekben egy hatalmas kulináris eseménnyé változik, mely finomabbnál finomabb söröket vonultat fel és kínál a látogatók számára.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2024. július 27.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Halkolbász fesztivál
Halkolbász fesztivál
Nagykörű, 2024. július 27.
Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és
bővebben
Keszthelyi Bornapok
Keszthelyi Bornapok
Keszthely, 2024. július 31 - augusztus 4.
A kellemes Balaton-parti város ebben az évben is vár mindenkit finom boraival és különleges programkínálatával. A rendezvényen több borászat is bemutatkozik.
bővebben
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2024. augusztus 1 - 10.
Újra több napon keresztül várnak mindenkit az ábrahámhegyi programok. A változatos és különleges programkínálat mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!