146 találat 2023. máj. 29. és 2024. máj. 31. között

Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Budapest, 2023. május 24 - 29.
Gyümölcsös vagy valami testesebb, esetleg fűszeres vagy habzó, ezen a budapesti rendezvényen biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő nedűt. A több napos fővárosi eseményen az ország legjobb pincészetei vonulnak fel portékáikkal.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2023. május 26 - 29.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Pünkösdi Hal- és Vad fesztivál
Pünkösdi Hal- és Vad fesztivál
Szekszárd, 2023. május 27 - 29.
Szekszárd rendezvénysorozata a történelmi belvárosban zajlik, ahol a pünkösdi hagyományokat elevenítik fel a szervezők. Az eseményen a szabadidő tartalmas eltöltése is megvalósulhat, hiszen a minőségi ételek mellett, színvonalas színpadi produkciók is lesznek.
bővebben
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Ajka, 2023. május 28 - 29.
A városban újra elérkezik a pünkösdi sokadalomhoz a bor és a tócsi fesztiválja. Különleges bordalok és hastánc bemutatók, ünnepi köszöntük, koncertek, valamint étel és ital vár mindenkire.
bővebben
Strudli Fesztivál
Strudli Fesztivál
Vállaj, 2023. május 28.
Egy nagyon izgalmas rendezvényre invitálnak minden családot a kis településre, amely a svábok nemzeti eledeléről kapta a nevét. A strudli kapros, túrós, lekváros és krumplis ízekben kóstolható meg a helyszínen.
bővebben
Göcseji Prószafesztivál
Göcseji Prószafesztivál
Zalaegerszeg, 2023. május 29.
A zalaegerszegi rendezvény a gasztro események közül igen különlegesnek számít, hiszen a röszti és a lapcsánka, a tócsni valamint a cicege és más talán egyáltalán nem ismert ételt kíván népszerűsíteni.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2023. június 2 - 4.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 4.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Szolnok, 2023. június 2 - 4.
A szolnoki palacsintafesztivál több napon keresztül várja az érdeklődőket és a palacsinták szerelmeseit. A finom palacsinták fogyasztása mellett számtalan egyéb program is vár a látogatókra.
bővebben
Édes Napok
Édes Napok
Győr, 2023. június 2 - 4.
Idén is megrendezésre kerül a győri édesség napok, amelyre nem csak az édesszájúakat hívják. Ismét a megszokott helyszínen várják a szervezők a látogatókat a csokifesztivál alkalmából. Az összes korosztálynak ajánlott ez a kellemes családi program.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!