27 találat 2022. dec. 7. és 2023. okt. 31. között

Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál
Gyula, 2022. december 9 - 10.
Karácsony közeledtével beindulnak a felkészítő programok, amelyek az ünnepekhez kapcsolódnak. A fürdővárosban egész hétvégén zajlanak majd a mézeskalácsos programok.
bővebben
Rákosmenti Forralt-bor fesztivál
Rákosmenti Forralt-bor fesztivál
Budapest, 2022. december 9 - 11.
A hűvös téli napokon nem csak az lehet kikapcsolódás, ha közösen kuckózik a család a kanapén egy bögre forró csokoládéval, hanem egy karácsonyi fényekkel kivilágított városi séta is kellemes és minőségi időtöltés lehet mindenki számára.
bővebben
Jász Kolbásztöltő Fesztivál
Jász Kolbásztöltő Fesztivál
Jászberény, 2023. február 11.
Aki szereti a különféle húsételeket, kiváltképp a finom kolbászt annak nem kérdés, hogy ott a helye ezen az eseményen. Ha kedvet érez hozzá, akár nevezhet is. Természetesen a finom kolbász mellé pálinka is dukál.
bővebben
Böllérmáj fesztivál
Böllérmáj fesztivál
Kapuvár, 2023. február 18.
A gasztronómiai feszt célja a település különleges és nevezetes ételeinek a bemutatása. A kapuvári böllérmáj népszerűsítése mellett a rendezvényen egyéb programok is elérhetők.
bővebben
Böllérfesztivál
Böllérfesztivál
Nemesgörzsöny, 2023. február 18.
Szerencsehozó malacfarka kunkorodik az év eleji gasztro rendezvényen, ahol évről évre találkozhatunk a portékáikat kínáló kézművesekkel, a vásári forgatagok varázslatos hangulatával, és drukkolhatunk a böllércsapatoknak.
bővebben
Indoor Sörfesztivál
Indoor Sörfesztivál
Budapest, 2023. február 24 - 25.
A főváros egyik legnagyobb sörprogramja ismét megrendezésre kerül, ahol bárki megkóstolhatja a több, mint 100 féle sörkínálatból a számára legkedvesebbeket. Az esemény napjain 1 vagy 2 dl kóstolót ihatnak a sörkedvelők a felsorakoztatott lehetőségekből.
bővebben
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolc, 2023. február 25.
Ez az egyik legnagyobb téli gasztro ünnep, mely már sokszor bizonyított. Családok, baráti társaságok, zene-, kultúra- és ételrajongók nagy örömére a szervezők újra kiváló magyar programokkal készülnek a rendezvény különböző helyszínein.
bővebben
Steak & Wine Festival
Steak & Wine Festival
Budapest, 2023. április 14.
A marhasteak igazán kiváló étel, elkészítése rendkívül változatos lehet, a köretelemek pedig még csodálatosabbá teszik. A steak kedvelők nagy örömére a fővárosban kerül megrendezésre egy esemény, ahol a serpenyőben sistergő hússzeletek szimfóniája lesz az egyik legszebb
bővebben
Borzsongás
Borzsongás
Villány, 2023. április 28 - május 1.
Villány borvidéke újra várja a látogatókat, ahol természetesen a boré a főszerep. Ezen a rendezvényen májusfaállítás, rengeteg műsor, magyar táncház és latin tánctábor is akad. A gasztronómia kedvelőit ételkülönlegességek várják.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2023. május 12 - 21.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner