67 találat 2023. szept. 23. és 2024. jún. 30. között

Corvin Sörfesztivál
Corvin Sörfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 20 - 24.
Fővárosunkat ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások ezen sörnapok alkalmával. A finom és minőségi kézműves sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő budapesti Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet
bővebben
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál
Vác, 2023. szeptember 22 - 24.
Idén újra vár mindenkit a váci sörfeszt eseménye. A rendezvény megnyitó után azonnal bemutatkoznak a sörfőzdék és természetesen a söröket meg is lehet a helyszínen kóstolni. A több napos program sorozaton élő koncertek és showműsorok szórakoztatják a fesztiválozókat.
bővebben
Édes Napok
Édes Napok
Budapest, 2023. szeptember 22 - 24.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Aszú fesztivál
Aszú fesztivál
Erdőbénye, 2023. szeptember 22 - 23.
A gasztro és kulturális rendezvénysorozat napokon át várja a feltöltődni vágyókat. Az Erdőbényei Önkormányzat mindenkit sok szeretettel vár az aszú ünnepére.
bővebben
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 22 - 23.
A Pesthidegkúti Sör Ünnepet már sokan jól ismerik. A szeptemberben megrendezésre kerülő esemény több napon keresztül várja a sörök szerelmeseit. A gasztronómiai program minden évben újabb meglepetésekkel vár mindenkit.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Visegrád, 2023. szeptember 22 - 24.
Középkori élmény a XXI. század modern világában. Mi másról is lehetne szó, ha nem Magyarország egyik legkisebb - ám történelmi jelentőségét tekintve a legnagyobb - városáról, Visegrádról, mely otthont ad a sörkedvelők legnagyobb eseményének.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2023. szeptember 22 - 24.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2023. szeptember 23.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Gőzgombóc Fesztivál
Gőzgombóc Fesztivál
Geresdlak, 2023. szeptember 23.
A Baranya megyei település a gőzgombócairól méltán neves, így nem is csoda, hogy évről évre egyre többen látogatják a geresdlaki szórakoztató programokat felvonultató ünnepséget. Egész napos rendezvény a gasztronómia és a kikapcsolódás jegyében.
bővebben
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2023. szeptember 23 - 24.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével újra megtartják, melyre mindenkit sok szeretettel várnak. Ezek a napok csak a káposztáról szólnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!