125 találat 2023. márc. 31. és 2023. nov. 30. között

Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Soponya, 2023. április 1.
Varázslatos környezet biztosít tökéletes helyszínt ennek az egyedülálló, természetközeli gasztronómiai rendezvénynek a fejér megyei Soponyán, ahol a medvehagyma és a természet szerelmeseit várják érdekes programok ezen a hétvégén.
bővebben
Sonkafesztivál
Sonkafesztivál
Bábolna, 2023. április 2.
A bábolnai sonkafeszt újra várja a sonkák imádóit. Ennyi sonkát már régen láttunk egy helyen, ebben biztosak lehetünk! A többnapos programot egy zenei kavalkád nyitja meg, majd ezt követően meg is kezdődik a híres sonkavásár.
bővebben
Húsvéti Bárány és Sonka Fesztivál
Húsvéti Bárány és Sonka Fesztivál
Agárd, 2023. április 7 - 10.
Hangulatos tavaszi gasztronómiai hétvégének biztosít helyszínt a Velencei-tó partja. A rendezvény programjai között gyermekprogramok, kézművesség és hagyományőrzés is található. A remek hangulatot a koncertek is megalapozzák.
bővebben
Kézműves Ízek Fesztiválja
Kézműves Ízek Fesztiválja
Szentes, 2023. április 10.
Szentes városában erre a nagyszabású fesztre bizony érdemes kilátogatni. A jellemzően Húsvétkor megrendezésre kerülő eseményen nem mindennapi programkínálattal várják az érdeklődőket.
bővebben
Steak & Wine Festival
Steak & Wine Festival
Budapest, 2023. április 14.
A marhasteak igazán kiváló étel, elkészítése rendkívül változatos lehet, a köretelemek pedig még csodálatosabbá teszik. A steak kedvelők nagy örömére a fővárosban kerül megrendezésre egy esemény, ahol a serpenyőben sistergő hússzeletek szimfóniája lesz az egyik legszebb
bővebben
Medvehagyma fesztivál
Medvehagyma fesztivál
Orfű, 2023. április 15 - 16.
A Pécshez közeli Orfű ad otthont ennek a medvehagyma ünnepnek, melyen finom ételek, italok és kellemes szórakozás várja az érkező vendégeket. A sok különlegesség mellett az egészséges életmód is előtérbe kerül.
bővebben
Hungarikum Piknik
Hungarikum Piknik
Eger, 2023. április 15 - 16.
Egerben az idén ismét megtartják a híres programsorozat következő alkalmát, mely a magyarság értékeit mutatja be. A rendezvény helyszínéül a Szépasszonyvölgy szolgál. A hazánk értékeit bemutató színvonalas eseményen természeti és kézműves értékeket is megcsodálhatunk.
bővebben
Hurka Pite Fesztivál
Hurka Pite Fesztivál
Polgár, 2023. április 22.
Nem tudja mi az a hurka pite? Itt az alkalom, hogy megismerje. Azok, akik egy vérbeli disznótoros lakomára és szórakozásra vágynak, bátran látogassanak ki a polgári eseményre. A színes programok mindenkit várnak ezen a napon.
bővebben
Kecskeköröm Ünnep
Kecskeköröm Ünnep
Tihany, 2023. április 22 - 23.
Hagyományok, visszhang és legenda – ez jellemzi évről évre a szezonnyitó eseményt, melynek a Balatonba nyúló település ad otthont. A Tihanyi-félsziget maga is csodás úti cél, így ideális helyszíne ennek a fergeteges, ízekben gazdag rendezvénynek.
bővebben
Sajt és Túrófesztivál
Sajt és Túrófesztivál
Gyomaendrőd, 2023. április 28 - 30.
Ez a gyomaendrődi esemény az egészséges életmód és táplálkozás fontosságát hangsúlyozza, ezért BIO kiállítók is részt vesznek a feszten sajt, bor és méz termékeikkel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!