69 találat 2023. márc. 23. és 2024. jan. 31. között

Made in Debrecen Fesztivál
Made in Debrecen Fesztivál
Debrecen, 2023. március 25.
Egy nap, rengeteg zene – ez várja a látogatókat Debrecenben. A város egyik legizgalmasabb zenei kavalkádja a legszínesebb és legváltozatosabb stílusokat vonultatja fel a zenerajongók legnagyobb örömére.
bővebben
Ritmo Fesztivál
Ritmo Fesztivál
Budapest, 2023. április 12 - 15.
A fővárosi programsorozat az idén is nagy durranásra készül. A hagyományokhoz hűen az idei alkalommal is a legjobb magyar és külföldi előadók közös produkcióit hívatottak bemutatni a nagyközönségnek. A rendezvény szervezői évről évre igyekeznek a legnagyobb művészekkel
bővebben
Kaptár fesztivál
Kaptár fesztivál
Dunaújváros, 2023. április 14 - 16.
Újfent sor kerül a Kaptár Music Pub születésének megünneplésére, ami nem valósulhatna meg a látogatók nélkül, akik lelkesen tértek be napról-napra, hétről-hétre egy italra, hogy lazítsanak. A szervezők hálájuk jeléül többnapos rendezvénnyel ünneplik a hely
bővebben
Retro Fesztivál
Retro Fesztivál
Pécs, 2023. április 15.
Pécs szélesre tárja kapuit, hogy szeretett országunk fellépői egy éjjelre újra elhozzák a közönség számára a 90’-es éveket. A legnépszerűbb zenék mind felkerülnek a lemezjátszóra a discogömbök csillogó fényei alatt.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Nyíregyháza, 2023. április 22.
Az egyik legnagyobb retro feszt ideje alatt a város megtelik élettel, hiszen egy fergeteges, kihagyhatatlan bulit szerveznek. Ide bármely korosztálynak érdemes kilátogatnia, ha vágyik a régi idők zenéjére.
bővebben
Tavasz fesztivál
Tavasz fesztivál
Tapolca, 2023. április 28 - május 1.
A több napos rendezvényen minden nap interaktív mesterség bemutatók és népi játékok szórakoztatják a közönséget. A rendezvényt kirakodóvásár kíséri végig.
bővebben
Pécsi Egyetemi Napok
Pécsi Egyetemi Napok
Pécs, 2023. április 28 - 30.
A fiatalság körében PEN-nek is nevezett program egyben ünnepnap is, hiszen 650 éves a Pécsi Tudományegyetem. A többnapos rendezvénysorozaton bemutatásra kerül milyen is az egyetemi élet Pécsett.
bővebben
Fesztiválsziget
Fesztiválsziget
Esztergom, 2023. április 29 - 30.
Kora tavasztól késő őszig változatos programok, koncertek és számtalan esemény részére biztosít kiváló helyszínt csodás városunk, Esztergom. Gasztro és zenei rendezvények, gyermekprogramok széles kínálatából válogathatunk.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Szombathely, 2023. április 29.
Ezen a napon a retro-zene kapja a központi szerepet a hazai előadók nagy slágereit felvonultatva. Ez egy fergetegesen jó retro buli, amely felhőtlen és kellemes szórakozást biztosít mindenki számára, aki szeretne a retró zenére táncolni vagy bulizni egy igazán jót.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Cegléd, 2023. április 30.
A Pest megyei Cegléd már jól ismert a zenészek körében, hiszen több éve már, hogy a városban elindult egy folyamat, miszerint évről évre utcazenei napokat tartanak. A rendezvény célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zenét és a kultúrát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!