Öt Templom Fesztivál 2024

Győr - 2024. május 9 - 13.

Az Öt Templom Fesztivál 2024. május 9 - 13. között kerül megrendezésre. Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.

A Győr-Újváros főutcájának egymás mellett álló épületei és békében élő közösségei többszáz éve hirdetik közös európai kulturális örökségünket. A városrész eme történelmi, építészeti és spirituális különlegességére épülő feszt magas minőségű, rendhagyó zenei, színházi, helytörténeti programokat kínál. Itt minden érdeklődő végre egy kis nyugalomra lelhet, kiszakadva a hétköznapok rohanásából.

Fiataloknak, családoknak és az idősebb korosztály képviselőinek is érdemes ellátogatnia az eseményre, ahol mindenki találhat kedvére való programot. Az evangélikus Öregtemplom, a zsinagóga, a református, a katolikus és a görögkatolikus templom mindegyike nyitva áll az érdeklődők előtt.

Kapcsolódó Youtube videó:

Öt Templom Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!