147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

KeszthelyFest
KeszthelyFest
Keszthely, 2024. július 5 - 7.
Egy teljes hétvégén át kerül lebonyolításra ez a keszthelyi feszt a szórakozni vágyók számára. A település helyszínén a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb fesztiválját rendezik meg, amely teljesen díjmentesen látogatható. A többnapos rendezvény a pezsgő belvárosban
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2024. július 11 - 14.
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Rockmaraton
Rockmaraton
Dunaújváros, 2024. július 11 - 15.
A Rockmaraton az Újvárosi zenekarok napja, ahol már a nulladik napon elkezdődnek a koncertek. Az első nap a helyi zenekaroké, így a korán érkezők is fesztiválhangulatba csöppennek a szervezőknek köszönhetően.
bővebben
Drift Fesztivál
Drift Fesztivál
Máriapócs, 2024. július 11 - 13.
Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drift versenyek. Most itt a kedvező alkalom, hiszen Máriapócson szervezik meg az egyik legnagyobb driftes bulit.
bővebben
Tisza-tavi Napok
Tisza-tavi Napok
Tiszafüred, 2024. július 11 - 14.
Egész napos programokkal színesített tiszafüredi eseményre várják a kedves vendégeket, mely évről évre hatalmas érdeklődésnek örvend. Családi rendezvényekkel tarkított programsorozat mindenki számára.
bővebben
Tízforrás Fesztivál
Tízforrás Fesztivál
Hegykő, 2024. július 12 - 21.
Az idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a többnapos esemény, mely öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programokkal szórakoztat sok ezer nézőt.
bővebben
Fazekas Napok
Fazekas Napok
Magyarszombatfa, 2024. július 12 - 14.
A Vas megyei Magyarszombatfán több, mint 15 éve évről évre megrendezik a nemzetközi méreteket öltő fazekas találkozót. A nívós programsorozat az idei nyáron is megnyitja kapuit a szakma képviselői és a nagyközönség részére. Az esemény napokon át kínál színvonalas
bővebben
Fekete Sas Motoros Találkozó
Fekete Sas Motoros Találkozó
Polgárdi, 2024. július 12 - 14.
Az 1990. augusztus 28-án alakult Fekete Sas Motoros Club idén is megrendezi a motoros találkozóját a Fejér megyei Polgárdin. A nyárra tervezett eseményt több, mint húsz éve már, hogy megtartják a szervezők. Az idei évben is rengeteg programmal várják a látogatókat.
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2024. július 18 - 20.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Balatonberény, 2024. július 18 - 21.
Ismét benépesítik Somogy vadregényes tájait a Volkswagen szerelmesei. A Bug Parts Kft szervezésében megrendezésre kerülő találkozó helyszíne a Zselicföldi Szabadidőfarm, távol a város zajától, mégis izgalmas, festői környezetben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!