Tízforrás Fesztivál 2024

Hegykő - 2024. július 12 - 21.

A Tízforrás Fesztivál 2024. július 12 - 21. között kerül megrendezésre. Az idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a többnapos esemény, mely öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programokkal szórakoztat sok ezer nézőt.

A hegykői szabadtéri fesztnek mindig különös vonzereje van. A fantáziát ezekben a napokban nem kell kőszínházi falak közé szorítani, határt szó szerint csak a csillagos ég szab neki. Nem túlzás azt mondani, hogy ez a rendezvény az utóbbi években országos hírnévre tett szert. Sokan a programsorozat időpontjához, eseményeihez igazítják szabadságukat.

A községben olyan neves előadókkal találkozhat az érdeklődő a Kastélykert fái alatt, a Fenc-házban, vagy csillagok fényében családias hangulatban, akiket másként csak monstre koncerteken, hatalmas stadionokban láthatna. Ugyanakkor több igényes, esetenként szűkebb közönségnek szóló koncert, kiállítás is látogatóit várja.

Mindezek mellett napközben izgalmas kenutúrákon, vagy az olykor feledésbe merült népi mesterségeket felelevenítő kézműves foglalkozásokon vehet részt az érdeklődő. A programok között bármely korosztály megtalálhatja a számára igazán vonzó kikapcsolódási formát.

Tízforrás Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!