Tízforrás Fesztivál 2023

Tízforrás Fesztivál 2023 Hegykő

Hegykő - 2023 évi időpont nem ismert!

Az idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a több napos esemény, mely öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programokkal szórakoztat több ezer nézőt.

A hegykői szabadtéri fesztnek mindig különös vonzereje van. A fantáziát ezekben a napokban nem kell kőszínházi falak közé szorítani, határt szó szerint csak a csillagos ég szab neki. Nem túlzás azt mondani, hogy ez a rendezvény az utóbbi években országos hírnévre tett szert. Sokan a programsorozat időpontjához, eseményeihez igazítják szabadságukat.

A községben olyan neves előadókkal találkozhat az érdeklődő a Kastélykert fái alatt, a Fenc-házban, vagy csillagok fényében családias hangulatban, akiket másként csak monstre koncerteken, hatalmas stadionokban láthatna. Ugyanakkor több igényes, esetenként szűkebb közönségnek szóló koncert, kiállítás is látogatóit várja.

Mindezek mellett napközben izgalmas kenutúrákon, vagy az olykor már feledésbe merült népi mesterségeket felelevenítő kézműves foglalkozásokon vehet részt az érdeklődő. A programok között minden korosztály megtalálhatja a számára igazán vonzó kikapcsolódási formát.

Tízforrás Fesztivál 2023 információk:

Weblap: -
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!