FeHoVa

FeHoVa Budapest 2023

Budapest, 2023. február 9 - 12.

Újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpón kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.

A hagyományos programok között megtalálható az állami erdészetek vadász- és kirándulóterületeinek bemutatása, a vadászkutyafajta és a munkakutya, valamint a solymász és kisállat bemutatók is. A kicsiket arcfestő és látványos kézműves foglalkozások várják. Emellett a pergető medence is újra indul, valamint a fárasztó szimulátor is nagy valószínűséggel a horgászat kedvelőinek kedvenc programja lesz. A MOHOSZ horgászsulit indít a helyszínen a kisebbeknek. A MOHOSZ standon idén is le lehet tenni a horgászvizsgát és az éves horgászjegyet is ki lehet váltani. A horgászok híres magyar horgászokkal cserélhetnek tapasztalatot, míg azok élménybeszámolókkal szórakoztatják a közönséget. Emellett szakmai előadások és termékbemutatók is zajlanak.

A FeHoVa ad otthont az íjász versenyeknek és a bemutatóknak is, amelyet a Magyar Íjász Szövetség rendez. A pergető medencénél gyerekprogramok, pergető party, REPALA tesztcsapat bemutató, Sebile újdonságok, Salmo műcsali bemutató, Savage Gear újdonságok szórakoztatják az érdeklődőket. Az A pavilon vadász színpadán a trófeakiállítás megnyitója után előadást hallhatunk a precíziós hosszúvadászatról, bemutatkozik Szlovákia, Szenegáli show-t láthatunk táncművészekkel. Ebéd előtt pedig egy fergeteges vadászruha bemutató zajlik. A délután a beszélgetések és a bemutatók jegyében telik.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner