FeHoVa 2024

Budapest - 2024. február 8 - 11.

A FeHoVa 2024. február 8 - 11. között kerül megrendezésre. Újra várja a FeHoVa (Fegyver, Horgász, Vadász nemzetközi kiállítás) az érdeklődőket. Az esemény évről évre ugyanazon a helyszínen, a Hungexpo területén kerül megrendezésre. A több pavilonban zajló kiállítások mellett számtalan színpad élettel telik meg erre a pár napra.

A hagyományos programok között megtalálható az állami erdészetek vadász- és kirándulóterületeinek bemutatása, a vadászkutyafajta és a munkakutya, valamint a solymász és kisállat bemutatók is. A kicsiket arcfestő és látványos kézműves foglalkozások várják. Emellett a pergető medence is újra indul, valamint a fárasztó szimulátor is nagy valószínűséggel a horgászat kedvelőinek kedvenc programja lesz. A MOHOSZ horgászsulit indít a kisebbeknek és a standon idén is lesz lehetőség a horgászvizsgát letenni, de az éves horgászjegyet is ki lehet váltani. A horgászok híres magyar horgászokkal cserélhetnek tapasztalatot, míg azok élménybeszámolókkal szórakoztatják a közönséget. Emellett szakmai előadások és termékbemutatók is zajlanak.

Ez az egyik legnagyobb hazai rendezvény ad otthont az íjász versenyeknek és a bemutatóknak is, amelyet a Magyar Íjász Szövetség rendez. A medencénél gyerekprogramok, pergető party, RAPALA tesztcsapat bemutató, Sebile újdonságok, Salmo műcsali bemutató szórakoztatja a kilátogatókat. A pavilon vadász színpadán a trófeakiállítás megnyitója után előadást hallhatunk a precíziós hosszúvadászatról. A délután a beszélgetések és a bemutatók jegyében telik.

Kapcsolódó Youtube videó:

FeHoVa 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!