FeHoVa 2024

Budapest - 2024. február 8 - 11.

A FeHoVa 2024. február 8 - 11. között kerül megrendezésre. Néhány évtizede dr. Motorcza Gyula csak segítő kezeket és támogatást gyűjtött az ötletéhez, miszerint jó volna egy országos program, ahol összeverődhet a fegyverek, valamint a horgászat és vadászat iránt érdeklődők tábora. Akkor senki sem gondolta, hogy a következő évben újra megszerveződik, s hogy mára Magyarország egyik legnagyobb volumenű eseményévé növi ki magát! Igen. A FeHoVa, azaz a Fegyver-, horgász- és vadászati kiállítás egy immáron nemzetközi szintű programsorozat Budapest városában.

Mivel az évek előrehaladtával a kiállítók és a programok számával együtt az érdeklődő közönség létszáma is hatalmasra nőtt, az eseménynek a kezdeti Budapest Sportcsarnok helyett már jó ideje a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont. A különleges találkozó nem csak a téma iránt érdeklődőket és a vadász vagy horgász barátokat, hanem a szakembereket és a különböző szervezeteket is várja. Ezen a programon ápolhatók a nemzetközi kapcsolatok, újra felelevenedhetnek a régi barátságok. A rendezvény sikerességét pedig mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy napjainkra már nem csak magyar kiállítók, előadók, látogatók szerepelnek az eseményen. Sok ország képviselteti magát úgy, mint a szomszédos Ausztria és Szlovákia, de Afrika és Ázsia követei is fellelhetők.

A grandiózus helyszín bármely korosztály számára tartogat érdekességet. A gondosan összeállított eseménysorozaton állat preparátumok és élő állatok, szakmai beszélgetések, versenyek és többféle bemutató tekinthető meg a pavilonokban felállított színpadon. Köztudott, hogy a trófeagyűjtés, mint olyan, a vadászat velejárója, így természetesen ezen a kiállításon sem maradhat ki a trófeaszemle, sőt a szarvasbőgő bajnokság is szerves részét képezi a rendezvénynek. Látványos projektekben azonban nem csak a vadász szektor bővelkedhet. A horgászati bemutatók során több medence kerül fókuszba, ahol a halak mellett a különböző felszerelések működése és használata is megtekinthető. Mindemellett több száz kiállító –köztük magyar és külföldi- is részt vesz az eseményen, akik azért települnek ki évről évre, hogy a vadász és horgász eszközök, felszerelések között bemutathassák a legjobb minőséget.

Az esemény hivatalos oldalán a jegyvásárlás lehetősége és a programlista is bárki részére elérhető. Jöjjön el aki teheti, mert ez a nemzetközi kiállítás „vadat és halat, s mi jó falat”, egyaránt tartogat a látogatóknak! Mert ha február, akkor FeHoVa!

Kapcsolódó Youtube videó:

FeHoVa 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!