147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Répce Running Futófesztivál
Répce Running Futófesztivál
Répcelak, 2024. június 22.
Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.
bővebben
Amerikai autós nap
Amerikai autós nap
Szigetvár, 2024. május 24 - 26.
Újra feldübörögnek a motorok és összegyűlnek a legmenőbb amerikai verdák, oldtimer autócsodák és a tuningolt izomautók, hogy látványos show-elemekkel és számtalan érdekességgel kápráztassák el a rendezvényre érkező rajongókat.
bővebben
Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2024. június 27 - 29.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
BOLDOGkisfalud Feszt
BOLDOGkisfalud Feszt
Bodrogkisfalud, 2024. június 27 - 30.
„Bor, zene, boldogság…” ezzel a mottóval indul a többnapos rendezvény Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének Bodrog és Zemplén övezte gyöngyszemén, Bodrogkisfaludon. A helyiek hatalmas vendégszeretettel várják a látogatókat.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2024. június 28 - 29.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Cziráky Fesztivál
Cziráky Fesztivál
Lovasberény, 2024. június 28 - 29.
Mesés helyszín, fergeteges hangulat és valódi sztárfellépőkkel megtűzdelt program várja a rendezvényre érkezőket a nyár eleji programhétvégén. Látványos műsorszámokban, vidámságban és élményekben nem lesz hiány.
bővebben
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrafüred, 2024. június 29.
Ezen a napon nem „Vidróczki híres nyája csörög-morog a Mátrában”, hanem betyárok virtuskodnak kora estig a hegygerincen. Erre a nagyszerű hagyományőrző eseményre várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők. Bár anno hosszú ideig szerepeltek negatívumként a köztudatban, az
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2024. július 1 - 7.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Hungarian Summer Salsa Festival
Hungarian Summer Salsa Festival
Balatonfüred, 2024. július 2 - 8.
Ebben az évben is a Balaton partjára hívják a Salsa kedvelőit. A konferencia központ készen áll a különleges program megrendezéséhez. Emellett természetesen más programok is elérhetők a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2024. július 5 - 7.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!