Répce Running Futófesztivál 2024

Répcelak - 2024. június 22.

A Répce Running Futófesztivál 2024. június 22. napon kerül megrendezésre. Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.

Hatalmas tömeg a rajtvonalnál, arra várva, végre eldördüljön az indulást jelképező pisztoly. Aztán kezdődhet a futás! A szervezők arra törekedtek, minél családiasabb hangulatú programot kínáljanak az érdeklődőknek. Ezt segíti az is, hogy a távokat megválaszthatják a nevezők, így senkit sem ér kudarc. Mindenki a maga erőnlétének és korának megfelelő km-t választhatja, s nevezhet be rá.

A távok megtételéhez nagy segítséget nyújtanak a frissítő pontok, melyek előre ki vannak jelölve az útvonalakon, ezekről lehet előzetesen tájékozódni. A nevezetteket rengeteg kategóriában díjazzák a nap során. Aki teheti, húzzon futócipőt, melegítsen be és fusson pár kilométert a jó közérzetért és az egészsége megőrzéséért!

Répce Running Futófesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!