147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Gyereknap
Gyereknap
Bikal, 2024. május 25.
Egész nap csak a gyerekeknek szóló programokkal hívják a családokat. A gyermekek napján bármi megtörténhet, ami az önfeledt szórakozáshoz kell.
bővebben
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Vecsés, 2024. május 25 - 26.
Ezen a népszerű vecsési gyereknapon újra hatalmas programkínálattal várja a családokat a város, amely Budapesttől nem messze található.
bővebben
Telki fesztivál
Telki fesztivál
Telki, 2024. május 25.
A Pest megyei községben rendezik a már jól ismert programsorozatot, mely egy sokszínű meglepetésekkel tarkított rendezvény. Több, mint 15 éve, hogy megszületett az esemény ötlete, s azóta is rendszeresen megtartják a helyiek az ünnepet.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hévíz, 2024. május 25.
A futás szerelmeseinek nagy örömére Hévízen ismét megadatik a lehetőség a mozgásra. A sokadik alkalom már, hogy lehetőséget biztosít erre a hévízi esemény. Több távon is megmérettethetik magukat a sportos érdeklődők.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2024. május 25.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
FordMajális
FordMajális
Tököl, 2024. május 26.
Újra a repülőtér ad otthont a nem mindennapi rendezvénynek, ahová az autókedvelőket várják. Itt az összes korosztály boldogan nézheti az autók bemutatkozásait, a különleges járműveket.
bővebben
Akácvirág futófesztivál
Akácvirág futófesztivál
Napkor, 2024. május 26.
A futás szerelmeseit csábítják a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkorra, ahol újra megrendezésre kerül a népszerű futóünnep akár az egész család számára. Több távon is indulhatnak a résztvevők a megmérettetésre, az örömfutásra, ezzel is lehetőséget biztosítva az amatőr,
bővebben
Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál
Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál
Budapest, 2024. május 30 - június 5.
Budapesten a Toldi moziban az idei évben is megrendezik a rövid filmek gáláját. A filmkedvelők számára igazi csemegékkel mutatkozik be az idén is a találóan elkeresztelt programsorozat. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a színes programokkal színesített eseményen.
bővebben
Talicskaolimpia
Talicskaolimpia
Hosszúhetény, 2024. május 31 - június 1.
Nemcsak a verseny miatt érdemes Hosszúheténybe jönni. A csodálatos természeti környezet, a falusi vendégfogadók szeretete és figyelmessége, a mediterrán hangulatú Pécs közelsége, mind jó ürügy arra, hogy a rendezvény kapcsán meglátogassa a Zengőalján elterülő települést
bővebben
Európai dísznövény és kertművészeti napok
Európai dísznövény és kertművészeti napok
Fehérvárcsurgó, 2024. május 31 - június 2.
Csodálatos helyszínen, a Károlyi Kastélyparkban rendezik meg a virágkedvelőknek az eseményt, amely egy dísznövény virágkiállítás és vásár is egyben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!