147 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2024. május 18.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Eger, 2024. május 19 - 20.
Felejthetetlen élményekben gazdag családi eseményt kínál a település bármely érdeklődőnek pünkösdkor. Az ünnepi hétvége során az egri vár vitézeinek csatái mellett változatos programok, látnivalók várják az érdeklődőket.
bővebben
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Budapest, 2024. május 23 - 25.
Budapest 50 különböző helyszínét látogathatják meg az érdeklődők az ismét megrendezésre kerülő alkalom jóvoltából. A rendezvény napjai alatt több, mint 100 program várja a műtárgyak érdekes világa iránt érdeklődőket.
bővebben
Kistarcsai Napok
Kistarcsai Napok
Kistarcsa, 2024. május 24 - 26.
Utcai és sport tevékenységekkel, kiállításokkal, egészségügyi programokkal várnak mindenkit a szervezők a falunapra, amely az összes korosztály számára ígér felejthetetlen kikapcsolódást.
bővebben
Dóm téri Kavalkád
Dóm téri Kavalkád
Szeged, 2024. május 24 - 26.
A városban május hónapot sokan kedvelik, hiszen ez a vigasságok ideje. Ifjúsági zenekarok koncertjei, disco zene, fúvószenekari koncertek sokasága várja az érkezőket a szegedi helyszínre.
bővebben
Gesztenyevirág fesztivál
Gesztenyevirág fesztivál
Sümeg, 2024. május 24 - 26.
A különleges több napos eseményre egyre többen érkeznek a Balaton környéki városba, hiszen itt minden megtalálható, amely a kellemes és kulturált kikapcsolódáshoz szükséges. A sümegi rendezvény több helyszínen folyamatosan várja az érdeklődőket egész hétvégén.
bővebben
Autó- és járműipari Seregszemle
Autó- és járműipari Seregszemle
Debrecen, 2024. május 24 - 26.
Egy rendezvény, amely első benyomásra a férfiakat célozza meg, azonban ahogy az első sikeres alkalom is bizonyította, a család bármely tagja egész napos szórakozásra talál benne.
bővebben
Városligeti Gyereknap
Városligeti Gyereknap
Budapest, 2024. május 25 - 26.
Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.
bővebben
Hetedhét játékfesztivál
Hetedhét játékfesztivál
Székesfehérvár, 2024. május 25 - 26.
A székesfehérvári gyereknapot a Hetedhét játékfeszt nyitja meg. A rengeteg játék, a kalandos kihívások, a szórakoztató és vidám előadások az összes család számára megfelelő kikapcsolódást kínálnak.
bővebben
Háry János Mesefesztivál
Háry János Mesefesztivál
Szekszárd, 2024. május 25 - 26.
Egy teljes hétvégén a gyerekek lesznek középpontban a szekszárdi mesefeszten. Különleges mese előadások és programok várhatók, amelyek mind a gyerekeknek szólnak, a gyerekekért vannak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!