Városligeti Gyereknap 2024

Budapest - 2024 évi időpont nem ismert!

Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.

A Szolgálatnak köszönhetően ezekben a napokban a hátrányos helyzetű gyerekek és családtagjaik ingyen látogathatják a rendezvényt. A több helyszínen is folyó gyereknapi rendezvények széles választékot kínálnak a szülőknek és természetesen a gyerekeknek is a felhőtlen szórakozásra. A rendezvény sok támogatójának köszönhetően vidám és hangulatos programokra számíthatunk.

A gyermek színpadon mindegyik napon folyamatosan zajlanak a zenés táncos, meseelemeket tartalmazó előadások. A másik színpadon számos kultúra mutatkozik be, melyekre szintén nagy érdeklődés várható. Az ELMÜ idén is megtanítja a gyerekeket az energiatakarékosságra.

Ezeken felül újra mindenkit a szelektív hulladékgyűjtésre buzdítanak a szervezők. Lesz játszóház, óriáscsúszda, lovas bemutató, nemzetek utcája. A kreatívkodást kedvelő kicsiket rengeteg olyan program várja, amelynek keretében a papírhajtogatás és egyéb kreatív foglalkozások is megtalálhatók.

Kapcsolódó Youtube videó:

Városligeti Gyereknap 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!