Városligeti Gyereknap 2023

Városligeti Gyereknap 2023 Budapest

Budapest - 2023. május 27 - 28.

Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.

A Szolgálatnak köszönhetően ezekben a napokban a hátrányos helyzetű gyerekek és családtagjaik ingyen látogathatják a rendezvényt. A több helyszínen is folyó gyereknapi rendezvények széles választékot kínálnak a szülőknek és természetesen a gyerekeknek is a felhőtlen szórakozásra. A rendezvény sok támogatójának köszönhetően vidám és hangulatos programokra számíthatunk.

A gyermek színpadon mindegyik napon folyamatosan zajlanak a zenés táncos, meseelemeket tartalmazó előadások. A másik színpadon számos kultúra mutatkozik be, melyekre szintén nagy érdeklődés várható. Az ELMÜ idén is megtanítja a gyerekeket az energiatakarékosságra.

Ezeken felül újra mindenkit a szelektív hulladékgyűjtésre buzdítanak a szervezők. Lesz játszóház, óriáscsúszda, lovas bemutató, nemzetek utcája. A kreatívkodást kedvelő kicsiket rengeteg olyan program várja, amelynek keretében a papírhajtogatás és egyéb kreatív foglalkozások is megtalálhatók.

Városligeti Gyereknap 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!