Panyolafeszt 2023

Panyola - 2023. augusztus 4 - 5.

A Panyolafeszt 2023. augusztus 4 - 5. napon kerül megrendezésre. Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.

A település központjában rendezik meg a zenei programokat a nagyszínpadon. A Diófás ligetben kapnak helyet a kisebbek, akik árnyas udvaron kapcsolódhatnak ki nap, mint nap. A településen számos vendégház található, amely a családoknak tökéletes szálláslehetőséget nyújt. Portaszállás és sátorhelyek is vannak. A panyolai rendezvényen természetesen finom falatokban sem lesz hiány.

Népi együttesek, különféle gasztro programok, bringás és kenus programok, pálinkamustra, Tisza parti strandolás várja a család összes tagját. Végre egy hely ahol mindenki kellemesen kikapcsolódhat ezen a nyáron. Itt nem kell sehova időre menni, hiszen több napon át is lesz lehetőségünk a programokon való részvételre.

Kapcsolódó Youtube videó:

Panyolafeszt 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!