Művészetek Völgye 2023 Kapolcs

Művészetek Völgye 2023 Kapolcs

2023. július 21 - 30.

Balaton-felvidék, tíz nap, közel negyven helyszín, és számtalan fantasztikus program garantálja az igazi kikapcsolódást az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye keretében július végén. A festői környezetben könnyű- és komolyzenei koncertek, kiállítások, színházi és irodalmi programok és sportesemények is várják az érdeklődőket.

A Művészetek Völgye páratlan lehetőséget biztosít a minőségi időtöltésre, családi kiruccanásra kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvénysorozat keretében népszerű hazai előadók és zenekarok lépnek fel, szórakoztató színházi előadások és táncházas alkalmak mellett workshopok és kézműves mesterek termékei is színesítik a palettát. Az eseményre már előzetesen lehet belépőt váltani. A sokféle zenei műfaj között kortárs előadók könnyűzenei irányzatai, klasszikus zeneművek rajongói, jazz- és világzene-kedvelők hallgathatják kedvenceiket.

A Völgyben a népi hagyományok bemutatása évről évre kiemelt helyen szerepel. Hagyományaink megismerése, megóvása, a régmúlt szokásainak felelevenítése érdekes és vidám perceket-órákat szerezhet a család apraja és nagyja részére egyaránt. A múltidézést helytörténeti sétákkal, túrákkal teszik teljessé a szervezők. Az apróbbakat külön gyermekvölgy várja, ahol kézműves foglalkozásoktól a játszóházon át mesés családi alkalmak, interaktív gyermekfoglalkozások kínálatából válogathat a család. A felfedeznivalók közt számos kiállítás és látnivaló mesél a hagyományokról, a különböző szakmák és kézművesek alkotásairól és munkásságáról.

A helyszínek, völgyek és udvarok kincseinek és programjainak felfedezésében megfáradt vándorok korgó gyomrukat ízletes falatokkal, finomságokkal, házias jellegű finomságokkal tölthetik meg több helyen is a főbb, helyet biztosító településeken. A Művészetek Völgye páratlan programkínálata, magával ragadó helyszínei és sokszínűsége kihagyhatatlan lehetőségeket és fantasztikus élményeket kínálnak az egész családnak.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner