Víz Zene Virág Fesztivál 2022 Tata

Víz Zene Virág Fesztivál Tata 2022

2022. június 24 - 26.

A családok számára évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen idén is fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztivált idén is több nagy helyszínen tartják.

Koncertek, kiállítások, különböző vásárok, gyermekprogramok és természetesen versenyek is megrendezésre kerülnek. Minden évben, így most is szombaton este műrepülő show, majd vízi karnevál várja a látogatókat. A vízi karneválon több tucat kis csónak vesz részt, amelyek mindegyike lámpással kerül megvilágításra. Ez az egyik leglátványosabb program a teljes kínálatból.

A rendezvény a környezettudatosság jegyében is zajlik, érdemes ezeken a programokon is részt venni. Az elmúlt években többszázezer látogatóval büszkélkedett a város ezen a pár napos rendezvényen. A kimondottan család és gyermek centrikus programok évről évre több látogatót vonzanak. Érdemes csatlakozni a táborukhoz, hiszen minden család számára fontos, hogy a mai rohanó világban minél több időt töltsünk el családunkkal. Látogassanak el Önök is Tatára ezen a szép nyári hétvégén!

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner