141 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál
Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál
Budapest, 2024. május 30 - június 5.
Budapesten a Toldi moziban az idei évben is megrendezik a rövid filmek gáláját. A filmkedvelők számára igazi csemegékkel mutatkozik be az idén is a találóan elkeresztelt programsorozat. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a színes programokkal színesített eseményen.
bővebben
Talicskaolimpia
Talicskaolimpia
Hosszúhetény, 2024. május 31 - június 1.
Nemcsak a verseny miatt érdemes Hosszúheténybe jönni. A csodálatos természeti környezet, a falusi vendégfogadók szeretete és figyelmessége, a mediterrán hangulatú Pécs közelsége, mind jó ürügy arra, hogy a rendezvény kapcsán meglátogassa a Zengőalján elterülő települést
bővebben
Európai dísznövény és kertművészeti napok
Európai dísznövény és kertművészeti napok
Fehérvárcsurgó, 2024. május 31 - június 2.
Csodálatos helyszínen, a Károlyi Kastélyparkban rendezik meg a virágkedvelőknek az eseményt, amely egy dísznövény virágkiállítás és vásár is egyben.
bővebben
Szent György-hegy hajnalig
Szent György-hegy hajnalig
Hegymagas, 2024. június 1.
Bor-túrának ideális ez az ősz elején tartott hegymagasi rendezvény. Barangolás a szőlő-sorok mellett, borkóstolók és vidám zenék, gasztro különlegességek és hangulatos reggeli piknik várja ezen a hétvégén a borkedvelőket.
bővebben
Motoros Hétvége
Motoros Hétvége
Túrkeve, 2024. június 6 - 9.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Túrkevén újra felbőgnek a motorok a nyári hétvégén. Ismét megrendezik a motorosok a túrkevei találkozójukat, mely a város egyik legkedveltebb eseménye. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra a legérdekesebb program lehetőségeket.
bővebben
Móri Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Móri Motoros Találkozó és Rockfesztivál
Bodajk, 2024. június 6 - 9.
Közép-Dunántúl régióban, pontosabban Fejér megyében ismét felbőgnek a motorok, hiszen Bodajkon rendületlenül megkezdődtek az előkészületek a következő Motoros és Rock Ünnepre. Motor és rock rajongók eljövetelére várnak a szervezők.
bővebben
HéCarFest
HéCarFest
Héreg, 2024. június 8.
Jó hangulatú autós összejövetelekből sosem elég, ezért hát Héregen is készülnek a szervezők egy egész napos, izgalmas programokkal teletűzdelt eseménnyel az autó tartók és kedvelők számára.
bővebben
Off Road fesztivál
Off Road fesztivál
Somogybabod, 2024. június 11 - 16.
Idén is megrendezik ezt az eseményt Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is csatlakoznak a dagonya megmérettetéshez. A többnapos feszten izgalmas programok várják az off-roadok szerelmeseit. Sárban dagonyázás és monstrum járművek is szereplői lesznek az őrületes shownak.
bővebben
Bősiek - Bősért
Bősiek - Bősért
Bős, 2024. június 13 - 15.
Az évek óta megrendezésre kerülő programsorozat immár több napos szórakozási lehetőséget nyújt a kilátogatóknak. A rendezők nem csak a helyi lakosságot, hanem a környékbelieket is nagy szeretettel látják.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Pápa, 2024. június 14 - 16.
Az évente megrendezésre kerülő pápai programon művészeti együttesek bemutatói, gasztronómiai rendezvények, sörfesztivál és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!