185 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Parázs Varázs
Parázs Varázs
Dunaújváros, 2024. május 25 - 26.
A rendezvény a társas kapcsolatok erősítésére, a szórakozásra és a családokra fordít nagy hangsúlyt. A több éve megrendezésre kerülő dunaújvárosi családi hétvégére egyre több család szokott kilátogatni.
bővebben
Gyereknap
Gyereknap
Bikal, 2024. május 25.
Egész nap csak a gyerekeknek szóló programokkal hívják a családokat. A gyermekek napján bármi megtörténhet, ami az önfeledt szórakozáshoz kell.
bővebben
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Vecsés, 2024. május 25 - 26.
Ezen a népszerű vecsési gyereknapon újra hatalmas programkínálattal várja a családokat a város, amely Budapesttől nem messze található.
bővebben
Sakkfesztivál
Sakkfesztivál
Zalakaros, 2024. május 25 - június 1.
Zala megyében rendezik a több, mint 30 éves múlttal rendelkező eseményt, mely a hosszú évek alatt a település egyik legjelentősebb rendezvénye lett. Nemzetközi szintű verseny, mely már a kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik, hiszen a magas résztvevőszám is ezt bizonyítja.
bővebben
Telki fesztivál
Telki fesztivál
Telki, 2024. május 25.
A Pest megyei községben rendezik a már jól ismert programsorozatot, mely egy sokszínű meglepetésekkel tarkított rendezvény. Több, mint 15 éve, hogy megszületett az esemény ötlete, s azóta is rendszeresen megtartják a helyiek az ünnepet.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hévíz, 2024. május 25.
A futás szerelmeseinek nagy örömére Hévízen ismét megadatik a lehetőség a mozgásra. A sokadik alkalom már, hogy lehetőséget biztosít erre a hévízi esemény. Több távon is megmérettethetik magukat a sportos érdeklődők.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2024. május 25.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
FordMajális
FordMajális
Tököl, 2024. május 26.
Újra a repülőtér ad otthont a nem mindennapi rendezvénynek, ahová az autókedvelőket várják. Itt az összes korosztály boldogan nézheti az autók bemutatkozásait, a különleges járműveket.
bővebben
Akácvirág futófesztivál
Akácvirág futófesztivál
Napkor, 2024. május 26.
A futás szerelmeseit csábítják a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkorra, ahol újra megrendezésre kerül a népszerű futóünnep akár az egész család számára. Több távon is indulhatnak a résztvevők a megmérettetésre, az örömfutásra, ezzel is lehetőséget biztosítva az amatőr,
bővebben
Városi Gyermeknapi Forgatag
Városi Gyermeknapi Forgatag
Szombathely, 2024. május 26.
Május első vasárnapja az édesanyákat, az utolsó pedig a gyermekeket köszönti. Így lesz ez idén is! Nagy szeretettel invitálják a szervezők a gyerekeket és kísérőiket, hogy rengeteg játékkal, programmal ünnepelhessék meg velük a különleges napot!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!