Off Road fesztivál 2023

Off Road fesztivál 2023 Somogybabod

Somogybabod - 2023. június 6 - 11.

Idén is megrendezik ezt az eseményt Somogybabodon, ahol terepjárók és autók is csatlakoznak a dagonya megmérettetéshez. A többnapos feszten izgalmas programok várják az off-roadok szerelmeseit. Sárban dagonyázás és monstrum járművek is szereplői lesznek az őrületes shownak.

A fesztivált mindazoknak ajánljuk, akik imádják a monstrum járműveket és a sárban való dagonyát. Célszerű az eseményre csoportosan megvásárolni jegyeket, hiszen a szervezők ilyen esetekben igen jelentős kedvezményeket biztosítanak. „Az út vége csupán kezdet” szlogenű rendezvény már több éve sok ezer látogatót vonz, hiszen itt semmi sem tiltott, mindenki addig merül el a sárban, ameddig csak akar. A sárban pancsolás igazi önfeledt hangulatot eredményezett eddig is a megelőző fesztiválokon. Ez tipikusan egy olyan rendezvény, ahol bátran elengedhetjük magunkat, senki nem fogja az öltözetünket vizslatni, mert mindenkit csak a mértéktelen sártenger vonz.

A regisztrációk után bárki elindulhat az off-road versenyek bármelyikén. Azok a látogatók, akik terepjáró nélkül érkeztek a második napon lehetőséget kapnak arra, hogy beüljenek a terepjárókba és felfedezzék a különböző pályákat. A monstrumokba ülve megismerkedhetünk a híres babodi hullámvasúttal és a siratófalakkal is. Érdemes ezen a program kínálaton megjelenni, hiszen így teljesen átélhetjük a versenyzőkkel együtt a dagonyás terep adta örömöket.

A rendezvényre a balatonlellei vasútállomásról a rendezők biztosítják a buszos közlekedést. Akik ennyire nem szeretnék beleélni magukat a hely szellemébe, azoknak is számtalan egyéb szálláslehetőség biztosított a helyiek vendégszeretetével ölelve.

Off Road fesztivál 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!