262 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Szentiván-éji Vigasságok
Szentiván-éji Vigasságok
Szombathely, 2024. június 21 - 22.
Ismét megrendezésre kerül ez a szombathelyi programsorozat, ahol az év leghosszabb napjának ünneplésére gyűlnek össze a város lakói. Az esemény helyszíne ismét a festői szépségű Csónakázó-tó és környéke lesz.
bővebben
Napforduló Jógafesztivál
Napforduló Jógafesztivál
Budapest, 2024. június 22.
Mindenkit várnak szeretettel jógázni a Margitszigetre a következő Jógás ünnepre, mely lehetőséget biztosít hódolni ennek a különleges, testre és lélekre is ható mozgásformának. A szabadtéri ingyenes esemény alkalmat ad arra, hogy az érdeklődők a természet adta környezetben
bővebben
Airshow Repülőnap
Airshow Repülőnap
Budaörs, 2024. június 22.
Egész napos program lehetőséggel várja a látogatókat a budaörsi Airshow, amely a repülőtéren kerül megrendezésre. Az esemény mindenki számára ingyenes. Változatos programok kínálatával találkozhat a földön és a levegőben egyaránt a betérő vendég.
bővebben
Kultiválom Street Food és Street Art Fesztivál
Kultiválom Street Food és Street Art Fesztivál
Hernád, 2024. június 22.
Egy abszolút családbarát esemény kerül megrendezésre Hernád belvárosában. Annyi programmal készülnek a hétvégére, hogy felsorolni is nehéz volna, ezért hát jobban teszi minden kis-, és nagycsalád, ha félreteszi a kerti munkát és elindul a Főtérre.
bővebben
Levendula Szüret
Levendula Szüret
Kiskunmajsa, 2024. június 22 - 23.
Kiskunmajsa település ad otthont ennek a népszerű rendezvénynek. A kínálat között számos gyerekeknek szóló program is akad, így érdemes az egész családnak ellátogatnia erre az eseményre.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2024. június 22 - 29.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Máriakálnok, 2024. június 22.
A Győr-Moson-Sopron megyei Máriakálnokon az idén is megrendezésre kerül a virágok kedvelői számára népszerű feszt, mely évek óta az egyik legkedveltebb programsorozat a térségben. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a rendhagyó eseményre.
bővebben
Tűzkerék fesztivál
Tűzkerék fesztivál
Pannonhalma, 2024. június 22.
Újra megrendezésre kerül a pannonhalmi nyári programok egyik legnagyobb kedvence. A hagyományokhoz hűen most sem marad el a főzőverseny, szóval elő a kötényekkel és fakanalakkal, mert a szervezők örömmel fogadják a sok jelentkezést.
bővebben
Répce Running Futófesztivál
Répce Running Futófesztivál
Répcelak, 2024. június 22.
Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.
bővebben
Amerikai autós nap
Amerikai autós nap
Szigetvár, 2024. május 24 - 26.
Újra feldübörögnek a motorok és összegyűlnek a legmenőbb amerikai verdák, oldtimer autócsodák és a tuningolt izomautók, hogy látványos show-elemekkel és számtalan érdekességgel kápráztassák el a rendezvényre érkező rajongókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!