141 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2024. július 1 - 7.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Hungarian Summer Salsa Festival
Hungarian Summer Salsa Festival
Balatonfüred, 2024. július 2 - 8.
Ebben az évben is a Balaton partjára hívják a Salsa kedvelőit. A konferencia központ készen áll a különleges program megrendezéséhez. Emellett természetesen más programok is elérhetők a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2024. július 5 - 7.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
KeszthelyFest
KeszthelyFest
Keszthely, 2024. július 5 - 7.
Egy teljes hétvégén át kerül lebonyolításra ez a keszthelyi feszt a szórakozni vágyók számára. A település helyszínén a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb fesztiválját rendezik meg, amely teljesen díjmentesen látogatható. A többnapos rendezvény a pezsgő belvárosban
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2024. július 11 - 14.
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Rockmaraton
Rockmaraton
Dunaújváros, 2024. július 11 - 15.
A Rockmaraton az Újvárosi zenekarok napja, ahol már a nulladik napon elkezdődnek a koncertek. Az első nap a helyi zenekaroké, így a korán érkezők is fesztiválhangulatba csöppennek a szervezőknek köszönhetően.
bővebben
Drift Fesztivál
Drift Fesztivál
Máriapócs, 2024. július 11 - 13.
Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drift versenyek. Most itt a kedvező alkalom, hiszen Máriapócson szervezik meg az egyik legnagyobb driftes bulit.
bővebben
Tisza-tavi Napok
Tisza-tavi Napok
Tiszafüred, 2024. július 11 - 14.
Egész napos programokkal színesített tiszafüredi eseményre várják a kedves vendégeket, mely évről évre hatalmas érdeklődésnek örvend. Családi rendezvényekkel tarkított programsorozat mindenki számára.
bővebben
Tízforrás Fesztivál
Tízforrás Fesztivál
Hegykő, 2024. július 12 - 21.
Az idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a többnapos esemény, mely öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programokkal szórakoztat sok ezer nézőt.
bővebben
Fazekas Napok
Fazekas Napok
Magyarszombatfa, 2024. július 12 - 14.
A Vas megyei Magyarszombatfán több, mint 15 éve évről évre megrendezik a nemzetközi méreteket öltő fazekas találkozót. A nívós programsorozat az idei nyáron is megnyitja kapuit a szakma képviselői és a nagyközönség részére. Az esemény napokon át kínál színvonalas
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!