185 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Dunakanyar Motoros Találkozó
Dunakanyar Motoros Találkozó
Vác, 2024. május 17 - 19.
Vácot ismét ellepik a motorosok, hiszen a Duna-parti helyszínen megrendezik a váci motoros találkozót. A fergeteges programokkal bármely korosztályt sok szeretettel várnak. A motorokat kedvelők egyik legkedveltebb találkozóhelye ez a családi esemény.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2024. május 18 - 20.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Pünkösdi Mulatság
Pünkösdi Mulatság
Füzér, 2024. május 18 - 19.
A Füzéri vár többnapos rendezvénysorozata számtalan meglepetést tartogat a családok számára. Pünkösdkor a mulatozás idején a hagyományőrző programok teljes tárháza megtalálható lesz.
bővebben
Sárkányeresztő fesztivál
Sárkányeresztő fesztivál
Pákozd, 2024. május 18 - 19.
Pünkösdi hétvége nem telhet el szórakozás nélkül a településen, így újra készülhetünk. Itt a helye mindenkinek, aki szeretné ezt a hétvégét fantasztikusan eltölteni.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2024. május 18.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2024. május 18.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Eger, 2024. május 19 - 20.
Felejthetetlen élményekben gazdag családi eseményt kínál a település bármely érdeklődőnek pünkösdkor. Az ünnepi hétvége során az egri vár vitézeinek csatái mellett változatos programok, látnivalók várják az érdeklődőket.
bővebben
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Ibrány, 2024. május 19.
Ezen a nyáron is megszervezik az összejövetelt az autórajongóknak. A jelenlévők megmutathatják egymásnak a tuningolt vagy klasszik verdáikat, a legextrémebb felszereléseiket, a kényelmes és kirívó kárpitozást, a hangos motorokat és a dupla kipufogókat.
bővebben
Don Bosco Fesztivál
Don Bosco Fesztivál
Kazincbarcika, 2024. május 21 - 25.
A több napos kazincbarcikai rendezvénysorozat újra megrendezésre kerül. A programok bármely korosztály számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A szórakoztatásáról már híres esemény kellemes élményekkel gazdagítja a vendégeit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!