142 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2024. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2024. augusztus 21 - 25.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Lengyeltóti, 2024. augusztus 22 - 25.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2024. augusztus 23 - 25.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkány, 2024. augusztus 23 - 25.
Ha nyár, akkor a harkányi gyógyfürdő mindenki előtt nyitva áll. Itt nem csak kellemes strandolás vár mindenkire, hanem különleges program kínálat is.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2024. augusztus 25.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2024. augusztus 31.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2024. augusztus 31.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2024. szeptember 6 - 14.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2024. szeptember 6 - 8.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a program sorozatot. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!