142 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Fazekas Napok
Fazekas Napok
Magyarszombatfa, 2024. július 12 - 14.
A Vas megyei Magyarszombatfán több, mint 15 éve évről évre megrendezik a nemzetközi méreteket öltő fazekas találkozót. A nívós programsorozat az idei nyáron is megnyitja kapuit a szakma képviselői és a nagyközönség részére. Az esemény napokon át kínál színvonalas
bővebben
Fekete Sas Motoros Találkozó
Fekete Sas Motoros Találkozó
Polgárdi, 2024. július 12 - 14.
Az 1990. augusztus 28-án alakult Fekete Sas Motoros Club idén is megrendezi a motoros találkozóját a Fejér megyei Polgárdin. A nyárra tervezett eseményt több, mint húsz éve már, hogy megtartják a szervezők. Az idei évben is rengeteg programmal várják a látogatókat.
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2024. július 18 - 20.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Balatonberény, 2024. július 18 - 21.
Ismét benépesítik Somogy vadregényes tájait a Volkswagen szerelmesei. A Bug Parts Kft szervezésében megrendezésre kerülő találkozó helyszíne a Zselicföldi Szabadidőfarm, távol a város zajától, mégis izgalmas, festői környezetben.
bővebben
Művészetek Völgye
Művészetek Völgye
Kapolcs, 2024. július 19 - 28.
Balaton-felvidék, tíz nap, közel negyven helyszín, és számtalan fantasztikus program garantálja az igazi kikapcsolódást az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye keretében július végén. A festői környezetben könnyű- és komolyzenei koncertek,
bővebben
Restart fesztivál
Restart fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. július 19 - 21.
Bátran látogasson ki mindenki erre a nagyszerű zalaegerszegi sport fesztre, hogy közelebb kerülhessen magához a sporthoz, hiszen egy új sportág elsajátítása vagy a bemutatók megtekintése mindenkinek segítséget nyújthat az elindulásban.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2024. július 19 - 20.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2024. július 20.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2024. július 20.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2024. július 24 - 28.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!