96 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2024. május 3.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Primavera Tangó Maraton
Primavera Tangó Maraton
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Ez egy nagyszabású budapesti esemény, mely külföldiek által is látogatott, így méltán népszerű rendezvény. A Stefánia Palotában megrendezésre kerülő maratonon számtalan pár indul a megmérettetésen.
bővebben
Eleven Tavasz Fesztivál
Eleven Tavasz Fesztivál
Budapest, 2024. május 3 - 4.
Egy különleges összművészeti fesztre invitálnak minden érkezőt a szervezők. A rendezvény célkitűzése a környék kulturális és társasági életének felpezsdítése. Érdemes felkeresni ezt az izgalmas kulturális programot.
bővebben
Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2024. május 6 - 12.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2024. május 9 - 13.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Deszka Fesztivál
Deszka Fesztivál
Debrecen, 2024. május 9 - 18.
Ismét megrendezik a több mint tíz éve elkezdett rendezvénysorozatot, mely Debrecen egyik legkiemelkedőbb kulturális rendezvénye. A színház rajongók körében jól ismert esemény a színes programsorozat, melyre évről évre egyre többen váltanak jegyet.
bővebben
Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Miskolc, 2024. május 10 - 13.
A miskolci eseményen kamarakórusok és énekegyüttesek mérik össze tudásukat. Az előadásokat különböző helyszíneken rendezik meg, főképp templomokban és hangversenytermekben.
bővebben
Forgórózsa Fesztivál
Forgórózsa Fesztivál
Tatabánya, 2024. május 10 - 12.
A Kárpát medencében élő magyarság archaikus népi kultúráját bemutató programsorozat évről évre különböző tájegységeket mutat be az érdeklődők számára. Ezzel is ablakot nyitva hazánk kultúrájának jobb megismerésére, átélésére.
bővebben
Bűvös Bábos fesztivál
Bűvös Bábos fesztivál
Veszprém, 2024. május 11.
A különböző mesék bábokkal való életre keltése egy új dimenzióba helyezi a történeteket. Kézzelfoghatóbbá, átélhetőbbé varázsolja a hallgatóság számára, ráadásul nem csupán szórakoztat, hanem fejleszt is. A bábjáték az érzelmi és értelmi intelligenciára egyaránt
bővebben
Kortárs Művészeti Fesztivál
Kortárs Művészeti Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. május 17 - 19.
A koncertek, kiállítások, színpadi, színházi bemutatók különleges helyszíneken, a történelmi belvárostól a Bory-várig több napon át pezsgő élettel, sokasággal töltik meg a tereket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!