2022. június 26., vasárnap

Kortárs Művészeti Fesztivál 2022 Székesfehérvár

Kortárs Művészeti Fesztivál Székesfehérvár 2022
  • Bemutatkozás
Kortárs Művészeti Fesztivál
Székesfehérvár,
2022. május 14 - 21.
A koncertek, kiállítások, színpadi, színházi bemutatók különleges helyszíneken, a történelmi belvárostól a Bory-várig több napon át pezsgő élettel, sokasággal töltik meg a tereket.
A székesfehérvári rendezvény célja, hogy a település sokszínű, sok műfajú kortárs művészeti életét, annak belföldi és nemzetközi kapcsolatrendszerét is a legjobb alkotásokkal reprezentálja közönsége számára. A város legszebb, legérdekesebb helyszínein, főként ingyenes programok keretében bemutassa a művészeti műhelyekben folyó munka eredményeit.

A reprezentáció mellett jó, ha az esemény inspiráció is. Az évről évre való készülés és várakozás, a városi költségvetés célzott támogatása a készülő produkciókhoz művészi ambíciók kiteljesedését, újak elkészültét teszi lehetővé.

A szervezésben szinte a város összes művészeti, művelődési intézménye, kulturális civil szervezete részt vesz. Mondhatjuk, hogy a feszt teljes panorámakép egy közép-európai város legfontosabb kortárs művészeti törekvéseiről. Lüktető, élő, nagyszabású vagy éppen bensőséges események különleges összessége.

Az idei alkalom – a korábbiakhoz hasonlóan – hangsúlyos műfajai: a koncertek, képző- és iparművészeti kiállítások, színházi produkciók, filmes események.

Bízunk benne, hogy a kísérletezésbe, kreatív munkába, játékba bevonható ifjú közönség továbbviszi a progresszív művészet iránti igényt, néhányan neves alkotókká, a legtöbben értő befogadóvá válnak látogatóink közül!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
FesztivalPortal.hu © 2022. Minden jog fenntartva!