Kortárs Művészeti Fesztivál 2024

Székesfehérvár - 2024. május 17 - 19.

A Kortárs Művészeti Fesztivál 2024. május 17 - 19. között kerül megrendezésre. A koncertek, kiállítások, színpadi, színházi bemutatók különleges helyszíneken, a történelmi belvárostól a Bory-várig több napon át pezsgő élettel, sokasággal töltik meg a tereket.

A székesfehérvári rendezvény célja, hogy a település sokszínű, sok műfajú kortárs művészeti életét, annak belföldi és nemzetközi kapcsolatrendszerét is a legjobb alkotásokkal reprezentálja közönsége számára. A város legszebb, legérdekesebb helyszínein, főként ingyenes programok keretében bemutassa a művészeti műhelyekben folyó munka eredményeit.

A reprezentáció mellett jó, ha az esemény inspiráció is. Az évről évre való készülés és várakozás, a városi költségvetés célzott támogatása a készülő produkciókhoz művészi ambíciók kiteljesedését, újak elkészültét teszi lehetővé.

A szervezésben szinte a város összes művészeti, művelődési intézménye, kulturális civil szervezete részt vesz. Mondhatjuk, hogy a feszt teljes panorámakép egy közép-európai város legfontosabb kortárs művészeti törekvéseiről. Lüktető, élő, nagyszabású vagy éppen bensőséges események különleges összessége.

Bízunk benne, hogy a kísérletezésbe, kreatív munkába, játékba bevonható ifjú közönség továbbviszi a progresszív művészet iránti igényt, néhányan neves alkotókká, a legtöbben értő befogadóvá válnak látogatóink közül!

Kortárs Művészeti Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!