2020. szeptember 26. szombat

Református Zenei Fesztivál 2020 Budapest

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Református Zenei Fesztivál
Budapest,
2020. május 22 - 24.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a Református Zenei Fesztivál Budapesten, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
A 3 napos programon számtalan különleges élményben lehet része az ide látogatóknak. Könyv- és kézműves vásár, családi programok, kreatív foglalkozások, kerekasztal beszélgetések végeláthatatlan sora a programon.

Késő esténként zenés áhitat, éjszakai táncház, zeneiskolai előadások, különféle zenekari előadások 3 napon keresztül, megállás nélkül. Aki a zenét szereti, annak ezen a hétvégén mindenképpen el kell látogatnia a Református Zenei Fesztiválra.

Fellépők:
Servet zenekar (csángó), Sebő együttes, Vujicsics, Bakos Árpád és az Ethnokor (Délvidék), Berecz András, Pál István Szalonna és Bandája, a Fölszállott a páva résztvevői, Egressy Béni Kamarazenekar, Tekerős Barátok, BorzsaVári népzenakar (Kárpátalja), Invocatio Musicalis, The BlackBirds (Beatles), Fugato Orchestra, Misztrál, Dinyés Soma oratorikus barokk estje, Keep Floyding, Djabe, Credo (Kárpátalja), Muzsikás, Varga János Project, Ismerős Arcok, zsoltáros fáklyás menet, 500 fős Fesztiválkórus, Központi Református Kórus, kerekasztal-beszélgetések
Református Zenei Fesztivál Budapest 2020
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.