148 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Bodzavirág fesztivál
Bodzavirág fesztivál
Fertőboz, 2024. május 25.
Fertőboz település ad újra otthont a rendezvénynek. Az eseményre a belépés ingyenes. A programok természetesen a bodza körül forognak, de számtalan kísérő program is szórakoztatja az egybegyűlteket.
bővebben
A tánc fesztiválja
A tánc fesztiválja
Veszprém, 2024. május 29 - június 2.
Pár napra a kortárs előadóművészeké a főszerep ezen a veszprémi eseményen. 1998 óta évente kerül megrendezésre az egyre népszerűbb kulturális rendezvény.
bővebben
Rippl-Rónai fesztivál
Rippl-Rónai fesztivál
Kaposvár, 2024. május 30 - június 1.
A többnapos feszt Kaposváron kerül megrendezésre, ahol minden nap mediterrán pezsgés vár az egybegyűltekre. A kaposvári Róma-hegyen alkotó Rippl-Rónai tiszteletére megrendezett esemény sok programot fog össze.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Üröm, 2024. május 31 - június 2.
Egy többnapos ingyenes fesztre hívják az érdeklődőket, amelyen felhőtlen szórakozást kínálnak koncerttel és egyéb kiegészítő program lehetőséggel. A helyszínen hagyományőrző együttesek lépnek színpadra és a nap folyamán több zenei koncert is hallható hazai együttesek
bővebben
Hangszínhely Fesztivál
Hangszínhely Fesztivál
Miskolc, 2024. május 31 - június 2.
A település egy olyan kulturális fúziónak ad otthont, melyet igazán nem érdemes kihagyni! Több napon át tartó zenei és képzőművészeti rendezvénysorozat ez, mely arra hivatott, hogy a művészetkedvelők kicsit más perspektívába helyezzék ismereteiket és nézeteiket.
bővebben
Soproni Bornapok
Soproni Bornapok
Sopron, 2024. május 31 - június 2.
Ezt a programot kimondottan azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom borokat, főként a környék borait. A borünnep a Fő téren kerül megtartásra és a környező tájak borait kóstolhatják meg a vendégek. Számtalan zenés és szórakoztató program lehetőséggel várnak mindenkit a
bővebben
PagonyFeszt
PagonyFeszt
Budapest, 2024. június 1.
Koncertek, színházi bemutatók, kiállítások és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket a budapesti helyszínre. A kicsiknek filmvetítés és lovagi torna is várja.
bővebben
Babarc fesztivál
Babarc fesztivál
Babarc, 2024. június 1.
Fergeteges hangulatú utcai rendezvény várja a Baranya megyei községbe érkezőket ezen a hétvégén. Zene és tánc, kézműves kirakodóvásár és látványkonyha mellett kézműves bemutatók várják az eseményre érkezőket.
bővebben
Ecsedi-Láp fesztivál
Ecsedi-Láp fesztivál
Nagyecsed, 2024. június 1.
Egész napos programokkal készülnek az Ecsedi-Láp nevet viselő rendezvénysorozat következő alkalmára. A nagyecsedi Vásártéren megrendezésre kerülő színvonalas eseményre mindenkit sok szeretettel várnak. A hétvégi családi rendezvény élményekben gazdag programokat kínál.
bővebben
Dömölki Napok
Dömölki Napok
Celldömölk, 2024. június 1 - 2.
A celldömölki rendezvényen az egész család jól szórakozhat, hiszen a két templomnál folyamatosan zajlanak az események. Az Árpád-kori templomromnál koncertek és színházi előadások zajlanak, míg az Evangélikus templom és a park a művészetnek ad otthont.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!