96 találat 2024. ápr. 16. és 2025. jan. 31. között

Quadrille Európai Táncfesztivál
Quadrille Európai Táncfesztivál
Szombathely, 2024. május 17.
A vasi megyeszékhelyen rendezik meg ezt a népszerű szombathelyi táncfesztet, amelyen évről-évre egyre több diák vesz részt. Az esemény ötlete a szlovéniai Maribor táncegyüttestől ered. A rendezvény külön érdekessége, hogy a Guinness-rekord nyilvántartásban is szerepel, hiszen
bővebben
Református Zenei Fesztivál
Református Zenei Fesztivál
Budapest, 2024. május 17 - 19.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a budapesti feszt, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú, hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Hévíz, 2024. május 17 - 20.
Hévízen igazi kulturális programok lehetőségével várják az érdeklődőket a pünkösdi ünnepek alatt. Színes esemény, mely több napon át szórakoztató produkciókkal csábítja a közönséget.
bővebben
Egyházzenei Fesztivál
Egyházzenei Fesztivál
Békéscsaba, 2024. május 18 - 26.
Egy héten keresztül élvezhetjük Békéscsabán az Egyházi zene feszt összes programját. Az esemény évről évre nagy sikerrel zajlik, amely kimondottan a magyar történelmi egyházak zenei sokszínűségét igyekszik bemutatni.
bővebben
Koreai Kulturális Fesztivál
Koreai Kulturális Fesztivál
Budapest, 2024. május 18 - 19.
Azok, akik érdeklődnek más kultúrák iránt is, ne hagyják ki ezt a budapesti kulturális eseményt. A Dél-Koreát és Magyarországot összekapcsoló rendezvényen koreai művészek, a koreai nyelv, a modern popkultúra is helyet kap.
bővebben
Barlangszínház nyári előadások
Barlangszínház nyári előadások
Fertőrákos, 2024. május 19.
Az esemény helyszínét, a kőfejtőt, Dohnányi Ernő híres zeneszerzőnk fedezte fel. A fertőrákosi helyszín kiválóan alkalmas szabadtéri játékok rendezésére. A barlangszínház 743 fő befogadására alkalmas és mára már hatalmas átalakításon esett át.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Budapest, 2024. május 19.
Kultúrák és kontinensek programja világsztárokkal és szuperprodukciókkal! A teljes nyár folyamán különleges élményt ígérő előadásokkal vár mindenkit a budapesti feszt a Margitszigeten! A rendezvényre már megkezdődött a jegyek értékesítése.
bővebben
Bodzavirág fesztivál
Bodzavirág fesztivál
Fertőboz, 2024. május 25.
Fertőboz település ad újra otthont a rendezvénynek. Az eseményre a belépés ingyenes. A programok természetesen a bodza körül forognak, de számtalan kísérő program is szórakoztatja az egybegyűlteket.
bővebben
Gyulavári Napok
Gyulavári Napok
Gyula, 2024. május 25 - 26.
Gyulán a több napos rendezvény zenés és táncos programokkal várja az érdeklődőket. A Gyulavári-kastély és annak környékén megtartandó rendezvényen ifjúsági programok és számos színpadi program lesz.
bővebben
Múzeumok Majálisa
Múzeumok Majálisa
Budapest, 2024. május 25 - 26.
Egy újabb rendhagyó kulturális feszt a fővárosban: 70 múzeum zsúfolódik össze a Magyar Nemzeti Múzeum épületében. A következő különleges alkalom számtalan és bőséges programmal várja az érdeklődőit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!