39 találat 2024. ápr. 16. és 2024. okt. 31. között

Pünkösdölő
Pünkösdölő
Ópusztaszer, 2024. május 19 - 20.
Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont ennek a rendezvénysorozatnak. Pünkösd táján többnapos programmal kedveskednek a helyiek az érdeklődő látogatóknak. Az elfeledett hagyományok ápolása, szép népszokások felelevenítése a programsorozat fő célkitűzése.
bővebben
Tatai Patara
Tatai Patara
Tata, 2024. május 24 - 26.
Ez egy olyan törökkori történelmi esemény, mely már évek óta szórakoztatja a nagyközönséget. A város a 16. század közepén végvárként funkcionált és a török-magyar csaták állandó helyszíne volt. Ennek az emlékére és tiszteletére rendezik a harci bemutatókkal
bővebben
Középkori Vásárnap
Középkori Vásárnap
Csempeszkopács, 2024. május 25.
A Vas megyei községben rendezik a már jól ismert eseményt, mely a hagyományokat kedvelők számára ideális helyszín a kikapcsolódáshoz. A hagyományokat bemutató rendezvényre az összes korosztályt várnak, ugyanis a kicsiktől a nagyobbakig mindenki talál kedvére való
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2024. június 8 - 9.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2024. június 14 - 16.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. június 22.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2024. július 12 - 14.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Nádasdy fesztivál
Nádasdy fesztivál
Sárvár, 2024. július 19 - 21.
A végvári hősök és a török hódoltság idejébe, a XVI. század mindennapjaiba enged betekintést a nagy történelmi múltját hagyományőrző fesztiválként bemutató sárvári rendezvénysorozat.
bővebben
Végvári Vigasságok
Végvári Vigasságok
Eger, 2024. július 20 - 21.
Az Egri vár pár napra újjáéled, hiszen folyamatosan zajlanak a csaták, a felvonulások, a hagyományőrző csapatok bemutatói, a korhű kiállítások.
bővebben
Anna bál
Anna bál
Balatonfüred, 2024. július 22 - 25.
Az ország egyik legrégebbi és legrangosabb társadalmi eseménye újfent megrendezésre kerül Balatonfüreden. A rendezvényen való részvétel életre szóló élményt jelent! A különleges feszten szebbnél-szebb hölgyek és gavallér úriemberek vesznek részt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!