39 találat 2024. ápr. 16. és 2024. okt. 31. között

Római fesztivál
Római fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Itt egy hatalmas és fergeteges családi nap vár az összes kilátogató vendégre. A bőséges kínálatból bármely korosztály kedvére válogathat. Egész napos esemény várható, ahol bármi megtörténhet.
bővebben
AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Gyenesdiás, 2024. szeptember 7.
A Zala megyei nagyközségben Gyenesdiáson ismét megrendezik a szüreti ünnepséget, vigasságot, melyet hagyományőrzés és szórakoztatás céljából szeptemberben egy egész napos rendezvénysorozat keretein belül tartanak meg minden ősszel.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2024. szeptember 13 - 15.
Ez a szőlőünnep is a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a feszt megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol bármely borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes programokkal
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2024. szeptember 20 - 22.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Bogács, 2024. szeptember 21.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson ismét megrendezik a szüreti fesztivált, amely az év egyik legkedveltebb programja a térségben. Igazi hagyománya van már az ünnepélynek, mely bővelkedik meglepetésekben.
bővebben
Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2024. szeptember 27 - 29.
Balatonfüreden kerül megrendezésre ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori feszt ez, mely felvonulással színesített, hagyományt őrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Dunaföldvár, 2024. szeptember 27 - 28.
A Tolna megyei Dunaföldváron ismét megrendezik az ünnepséget, mely minden olyan eseményt magában foglal, mely vendéghívogatónak mondható. Jobbnál jobb szüreti programok várják több napon keresztül a vendégeket a város központjában.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2024. október 4 - 6.
A tokaji szüreti feszt az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Az összes környékbeli borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt, nem hiába. A borvidéken október első hétvégéjén évről évre megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!