Visegrádi Palotajátékok 2024

Visegrád - 2024. július 12 - 14.

A Visegrádi Palotajátékok 2024. július 12 - 14. között kerül megrendezésre. Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.

Kázmér lengyel, János cseh, I. Károly magyar király és a német lovagrend találkozásának emlékére szervezett történelmi programon hagyományőrző csoportok is bemutatkoznak. A csoportok Magyarországról, Európa több országából érkeznek az eseményre. Közel 1000 fő kosztümös szereplő idézi fel az egykori királyi székváros híres történelmi eseményét. A visegrádi palota volt a helyszíne az 1991-es Visegrádi Egyezmény aláírásának is.

A középkori esemény több napig tart és összesen 5 helyszínen élvezhetik a programokat a látogatók. A Lovagi torna pálya, a Parkszínpad, a Salamon-torony, a Királyi Palota és a Királyi borudvar is látogatható ezen a pár napon. A műsorok és a különleges programok a kora reggeli óráktól egészen az éjszakába nyúlóan tartanak.

Kapcsolódó Youtube videó:

Visegrádi Palotajátékok 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!