Stifolder Fesztivál 2022 Feked

Stifolder Fesztivál Feked 2022

2022 évi időpont nem ismert!

Az alig kétszáz lakost számláló faluban immáron többedik alkalommal rendezik meg a nagysikerű eseményt. A kis baranyai falu ezen a napon igazi forgataggá változik. Az előző évekhez hasonlóan a nyári szalámi ünnepére számtalan látogatóra számítanak.

A rendezvényen az ősi tradíciók szerint elkészült kolbászokat kóstolhatják meg az ideérkező vendégek és a zsűri valamint a látogatók segítségével választják majd ki a legjobb kolbászt. Amennyiben kedveli a gasztronómiai különlegességeket, akkor a kolbász bizonyára kellemes lakomának ígérkezik majd. Bácskai, pécsi, töttösi, véméndi, székelyszabári és erdős mecskei szalámikat is megkóstolhatunk ezen a napon. A kóstolósátorban mindenkinek alkalma nyílik egy-két finom falat elfogyasztására.

A kicsinyke sváb faluban ezen a napon tartják a falunapot is, így számtalan izgalmas program garantált. Különböző népdal koncertek, főzőverseny, tombola is várja a látogatókat. A gyerekekre minden évben gondolnak a szervezők, így amíg apa és anya a finom kolbászokat kóstolgatják, addig a gyerekek ötletes fajátékokkal és a légvárral is játszhatnak. A kellemes árnyat adó fák alatt és a liget szépségétől övezve bizonyára mindnyájunknak jól esik majd a falatozás utáni pihenés is.

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner