Méta Fesztivál 2024

Balatonboglár - 2024. május 18 - 20.

A Méta Fesztivál 2024. május 18 - 20. között kerül megrendezésre. A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.

Ez a rendezvény közel 20 éve van már jelen a folk kultúrában és igen nagy látogatottságra tett szert az elmúlt években. A fiatalok körében igen kedvelt fesztre évek-óta nagyon sok látogató kíváncsi. A tízperces műsorszámok mindenkinek látványos táncelemeket és igazi kikapcsolódást ígérnek. A program külön érdekessége, hogy a zsűri, amíg a produkció el nem kezdődik, sem a csoport vezetőit, sem a koreográfus nevét nem ismeri. Csak a koreográfia címét tudhatják meg a verseny előtt, így biztosítva a versenyzőknek az anonimitást.

A táncversenyek és a futóbajnokság programok mellett számos egyéb izgalmas mulatság vár a látogatókra. Táncház, gálaműsor, pünkösdi király és királynéválasztás, valamint számtalan buli lesz a Balatonnál. A part az esemény helyszínétől mindössze 400 méterre található, emiatt érdemes a szünetekben egyet lubickolni a Balatonban, főleg ha kisgyermekekkel érkeztünk.

Kapcsolódó Youtube videó:

Méta Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!