2020. december 1. kedd

Miskolci Kocsonyafesztivál 2021 Miskolc

Képgaléria
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Miskolci Kocsonyafesztivál
Miskolc,
Miskolc belvárosa ismét egy kihagyhatatlan európai szintű és színvonalú, különleges gasztronómiai fesztiválnak ad otthont.
Ez a nagyszabású gasztronómiai ünnep már sokszor bizonyított. Családok, baráti társaságok, zene-, kultúra- és ételrajongók nagy örömére a szervezők ismét kiváló programokkal készülnek a rendezvény különböző helyszínein. Ez a különleges, egy jellegzetes miskolci közmondásra épülő, gasztro-turisztikai rendezvény tökéletes alapozása az új esztendőnek, a tavaszvárásnak és az év közben megrendezésre kerülő fesztiváloknak. E nagyszerű és színes esemény idejére a város hatalmas piactérré, lacikonyhává változik, lehetőséget biztosítva az ínyenceknek és kíváncsiskodóknak arra, hogy minél több íz-, zenei- és kulturális élményt csipegethessenek, vagy falhassanak fel, ízlésük szerint. A kiváló étkek mellé különleges, speciálisan erre az alkalomra főzött söritallal várják a látogatókat.

A rendezvényre nem csak a város és annak lakossága készül. Buszos megközelítésre is van lehetőség, a sétálóutca közelében található a távolsági buszpályaudvar, mégpedig a Búza téren. Ennek szomszédságában található a helyi autóbusz-pályaudvar.

Ha autóval érkezik Miskolcra, akkor Budapest felől az M3-as autópályán, Zemplén felől a 37-es, az észak-borsodi települések felől pedig a 27-es úton lehet megérkezni.

Ez a programsorozat már több, mint legenda! Ne hagyja ki!
Miskolci Kocsonyafesztivál Miskolc 2021
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Értékelje a fesztivált!
Kattintson az értékeléshez! Átlag:
(0)
 
Ön jelenleg Anonim felhasználó. Kérjük, jelentkezzen be!
Legyen Öné az első hozzászólás!
Rovat támogató: szepkartya.hu
Fesztiválkeresõ
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Fő támogatónk:
Kategóriák
További aloldalak
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2020. Minden jog fenntartva.