A Baranya megyei városban már készülnek a disznótoros jellegű gasztro eseményre, melyre várják a jelentkező csapatokat. A hagyománnyá váló rendezvény keretein belül mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Bőséges evés-ívás a legfinomabb vidéki ízekből.
Mindig nagy sikere van a magyar hagyományokat bemutató disznótoros összejöveteleknek, hiszen a mai modern kor emberei közül is sokan kíváncsiak a tradíciókra. Itt lehetőség van szemrevételezni, hogy hogyan is készülnek ezek a hagyományos magyar ételek, melyeket a disznóvágások alkalmával készítenek el a helyi emberek.
A hurka és kolbász elmaradhatatlan végtermékei a disznóvágásnak. Minden versenyző csapatnak remek lehetőség a bemutatkozásra, a legjobbak díjazásban részesülnek az idén is. Zenés programok szórakoztatják a finom ételekre várakozó vendégsereget, igazi hangulatos disznótori hangulat várható, ahonnan senki nem fog éhesen és szomjasan távozni.