Fonyódi kolbászfesztivál 2024

Fonyód - 2024. február 9 - 11.

A Fonyódi kolbászfesztivál 2024. február 9 - 11. között kerül megrendezésre. Ez a kolbászfeszt immár sokadik alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők, valamint a házi kolbászok és szalámik, továbbá a házipálinka kedvelői előtt.

A fonyódi rendezvényt hagyományteremtő céllal hívták életre a szervezők 2010-ben, és sikerét mi sem mutatja jobban, hogy már első alkalommal több mint 50 csapat jelentkezett, és közel 3000 látogatója volt ennek az eseménynek.

Fonyód - a Balaton déli partján található város - biztosít helyet ezeknek a kulináris örömöknek a város főterén, ahol számtalan kolbász és szalámi kóstolóval, illetve pálinka bódékkal várják az érdeklődőket.

Az egyik legnagyobb gasztro fesztiválon remek lehetőséget kínálnak a házikolbász és szalámi készítőknek, hogy bemutassák termékeiket, és versenyezzenek a hagyományos kolbásztöltő versenyen. A kilátogató vendégek megtekinthetik a kolbászkészítés fortélyait, továbbá kóstolókat is kapnak a különböző mangalica kolbászokból és szalámikból. A házipálinka kedvelői biztosan nem fognak csalódni, hiszen számos stand kínálatából kóstolhatnak eltérő pálinkafajtákat.

A gasztronómiai élvezetek mellett a családok számára remek szórakozási lehetőséget kínálnak, hiszen fellépő zenekarok és gyermek programok is hívják a résztvevőket.

Kapcsolódó Youtube videó:

Fonyódi kolbászfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!