Burgonyafesztivál 2023

Burgonyafesztivál 2023 Bicsérd

Bicsérd - 2023 évi időpont nem ismert!

Ez a mezőgazdasági rendezvény színvonalas szakmai, kulturális és gasztronómiai programokat nyújt az ide látogatóknak. Az esemény szakmai részében helyet kapott az egyre népszerűbb és elterjedtebb biogazdálkodás témakör is.

Idén immár sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Bicsérd-Zóki burgonyafeszt. A program 2001-ben indult egy helyi kezdeményezésként, amikor még főleg a helyi szakmai érdeklődők számára megszervezett program volt, az évek során azonban számos téren bővült a kínálat, aminek köszönhetően növekedett a látogatók létszáma is.

A programsorozat három részből tevődik össze: szakmai program, gasztronómiai rész, kulturális programok. A több helyszínen zajló programok között szerepel játszóház, lovaglási lehetőség, veterán autó bemutató, gokartozási lehetőség, kipróbálhatják a nordic walking - északi síjárást, közelről megismerkedhetnek a Topp Cars rally autójával.

A fesztiválhoz kötődve Bicsérden rendezi meg a Dél-Dunántúli Bio Kultúra Egyesület az Országos Bio napot. A választás nem véletlenül esett erre a településre, hiszen a Bicsérdi Bio Kft. 315 hektáron folytat bio gazdálkodást, és ezzel meghatározó bio - termelő cég a régióban. Országos hírnevű termékük a Bicsérdi Bio tökmagolaj, melynek számos jótékony hatása ismert.

A programon több mint 40 bio - termelő kóstoltatással egybekötött árusítással mutatja be portékáját (zöldség, gyümölcs, méz, sajt, bor). Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervezők nevében Berki Gyula elnök-igazgató és Berki József ügyvezető.

Burgonyafesztivál 2023 információk:

Weblap: -
E-mail: -
Facebook
Hirdetés
Partner