Veteránjármű Találkozó 2023

Pécs - 2023. szeptember 22 - 24.

A Veteránjármű Találkozó 2023. szeptember 22 - 24. között kerül megrendezésre. Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak program lehetőségeit, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.

A táncolás kipihenése után máris folytatódnak a további színes programok. Túra Baranya megye aszfaltján, díszvacsora, mulatozás napkeltéig, látványos kiállítás várható a település főterén. A sok izgalomra bizonyára megéhezik a látogatók sokasága, így ebéddel várják őket, mielőtt búcsút vesznek egymástól a következő találkozóig.

Pécs egy csodálatos város, már csak emiatt is érdemes kilátogatni a fesztre, emellé hab a tortán a veterán autókban, motorokon ülve csodálni a panorámát, miközben az ember haját borzolja a szél. Csatlakozzon a tömeghez aki teheti és élvezze az autók látványát, melyeket anno gondos, szorgos kezek raktak össze, ma pedig gondos kezek őrzik.

Kapcsolódó Youtube videó:

Veteránjármű Találkozó 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!