Tánctalálkozó 2024

Pécs - 2024. szeptember 13 - 16.

A Tánctalálkozó 2024. szeptember 13 - 16. között kerül megrendezésre. A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.

A táncon belül évről-évre több műfaj kap szerepet, ezzel is kiszolgálva a közönség igényeit. A modern balett, kortárs tánc, néptánc és még egyéb más táncok képezik a repertoárt, ahol hazai és külföldi társulatok tehetségei mutatják be tudásukat. A profi elhivatott tehetségek lenyűgöző produkciókkal készülnek.

A megyeszékhely hagyományainak ápolása mellett, a tánc ünneplésének célja összehozni a műfaj képviselőit, s különféle ágait, továbbá lehetőséget nyújtani a tehetségeknek a bemutatkozásra megfelelő és színvonalas körülmények között. Ezen felül minden lehetőséget megadni a táncművészeknek arra, hogy számot adjanak tehetségükről a táncos hagyományairól híres Dél-Dunántúli régió egyik kimagasló városában.

Kapcsolódó Youtube videó:

Tánctalálkozó 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!