KÁN Egyetemi Napok 2024

Kaposvár - 2024 évi időpont nem ismert!

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében újra megrendezésre kerül a több napos KÁN program. Helyszínként a Kaposvári Campust és a Pannon Lovasakadémiát választották.

Az eseményre rengeteg kiállítót hívtak meg, akik szívesen mutatják be tevékenységüket az érdeklődőknek. Mindemellett számos konferencián vehetnek részt a látogatók, így gyarapítva az agrár témakörben szerzett ismereteiket. Az agrár és mezőgazdasági tevékenység szinte kézen fogva jár az állattenyésztéssel, emiatt természetesen itt is találkozhatnak állatokkal az érkezők, a gyermekek számára kisállat simogatóval teszik vonzóbbá a programok széles tárházát.

Bemutatásra kerül az állat fejés és nyírás mikéntje is, képet kaphat az összes látogató a vidéki élet szépségéről, emellett a vadgazdálkodás témaköre is érintve lesz. Garantáltan senki sem unatkozik majd, ugyanis annyi a látnivaló, hogy lehetetlen volna mindet felsorolni. A jegyárakról a rendezvény weboldalán tájékozódhatnak. Látogasson el, aki teheti és szívjon magába annyi tudást, amennyire lehetőség adódik ebben a néhány napban!

Kapcsolódó Youtube videó:

KÁN Egyetemi Napok 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!