Border Collie fesztivál 2024

Keszthely - 2024 évi időpont nem ismert!

A keszthelyi kutyás-strand újra szélesre tárja kapuit a border collie-k és gazdáik előtt. Az esemény a módfelett intelligens és barátságos pásztorkutyák számára kerül megrendezésre. A közepes termetű kutyafajta Skócia és Anglia határvidékéről származik, igényli a foglalkozást és nagyon tanulékony. Éppen ezért válik napjainkban egyre népszerűbbé, s avanzsálódik munkakutyából hobbikutyává.

A strandon rengeteg program várja a kutyusokat családjaikkal. A szervezők versenyekkel, vásárral, bemutatókkal, ajándékokkal és természetesen finom ételekkel várják az érdeklődőket. Manapság sok háznál inkább egy családtag szerepét tölti be a kutya, mintsem házőrzőét. Emiatt különösen nagy jelentőséggel bír egy olyan esemény, ahol együtt töltheti a napot ember, s a legjobb barátja.

A helyszín barátságos, játékra alkalmas, az érkezők pedig kutyabarátok. Itt senki sem bánja, ha egy-egy mancs nyomot hagy a ruháján. Érdemes megemlíteni, hogy a rendezvény jótékony céllal kerül megrendezésre, így még fontosabb a részvétel. Csatlakozzon mindenki a programok idejére!

Border Collie fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!