44 találat 2024. márc. 29. és 2024. okt. 31. között

Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. június 22.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2024. július 12 - 14.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Nádasdy fesztivál
Nádasdy fesztivál
Sárvár, 2024. július 19 - 21.
A végvári hősök és a török hódoltság idejébe, a XVI. század mindennapjaiba enged betekintést a nagy történelmi múltját hagyományőrző fesztiválként bemutató sárvári rendezvénysorozat.
bővebben
Végvári Vigasságok
Végvári Vigasságok
Eger, 2024. július 20 - 21.
Az Egri vár pár napra újjáéled, hiszen folyamatosan zajlanak a csaták, a felvonulások, a hagyományőrző csapatok bemutatói, a korhű kiállítások.
bővebben
Anna bál
Anna bál
Balatonfüred, 2024. július 22 - 25.
Az ország egyik legrégebbi és legrangosabb társadalmi eseménye újfent megrendezésre kerül Balatonfüreden. A rendezvényen való részvétel életre szóló élményt jelent! A különleges feszten szebbnél-szebb hölgyek és gavallér úriemberek vesznek részt.
bővebben
Szoboszlói Folkhétvége
Szoboszlói Folkhétvége
Hajdúszoboszló, 2024. július 26 - 27.
Nyáron Hajdúszoboszló mindenki számára igazi népzenei és népművészeti programokat nyújt. A rendezvényen a néptáncé és a népművészeté a főszerep. A népi művészet különböző mesterei különleges bemutatókkal várják a látogatókat a külön erre a célra berendezett
bővebben
Végvári Napok
Végvári Napok
Gyula, 2024. július 26 - 28.
Ez az év sem telhet el enélkül a történelmi rendezvény nélkül. Ezúttal is a török kor elevenedik meg a Gyulai-várban. A gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt lebilincselő programok várják.
bővebben
Kőszegi Ostromnapok
Kőszegi Ostromnapok
Kőszeg, 2024. augusztus 2 - 4.
Idén is augusztusban kezdődik a kőszegi várjáték a jurisics vár lábánál, amely a város egyik legmeghatározóbb eseménye. A rendezvényen az 1532-ben megtörtént török ostromra emlékeznek a helyiek. Nem mindennapi kavalkád vár a kiérkezőkre.
bővebben
Ősök Napja - Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés
Ősök Napja - Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés
Bugac, 2024. augusztus 9 - 11.
Idén is a Magyar Turán Szövetség rendezi meg a bugaci programot, amely a magyar ősöknek és a magyar történelemnek állít méltó emléket. Ez a fajta hagyományteremtés az össznemzeti összefogásnak is köszönhető.
bővebben
Siklósi Várfesztivál
Siklósi Várfesztivál
Siklós, 2024. augusztus 9 - 11.
A Baranya megyei Siklóson a nyár beköszöntével egyre közeledik a Várban megrendezésre kerülő programsorozat, mely egy kiemelkedő esemény, hiszen középkori hangulatban telik és látványos felvonulások színesítik.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!