44 találat 2024. márc. 29. és 2024. okt. 31. között

Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Tata, 2024. augusztus 12 - 23.
Tata páratlan természeti adottságainak és barokk épületeinek, templomainak gyönyörű szépsége ideális egy ilyen nagyszabású rendezvény megszervezésének és lebonyolításának.
bővebben
Boglári Szüreti Fesztivál
Boglári Szüreti Fesztivál
Balatonboglár, 2024. augusztus 16 - 20.
Ezen a nyáron is érdemes ellátogatni a Balatonra, azon belül is leginkább Balatonboglárra, hiszen újra megrendezésre kerül a boglári Szüreti Fesztivál. Számtalan fellépő, bulisátor, pezsgőudvar és még sok más várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Savaria Karnevál
Savaria Karnevál
Szombathely, 2024. augusztus 22 - 25.
Savaria, a jelenlegi Szombathely város római kori őse, az egyik leghíresebb kereskedelmi útvonalhálózat borostyánút állomása volt. Történelmi jelentőségét korán felismerték, ezért is kapott igen nagy szerepet a rómaiak életében.
bővebben
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Balatongyörök, 2024. augusztus 31.
Balatongyörökön az év egyik legnagyobb durranása a szüreti ünnepség, ahol a hagyományokhoz hasonlóan egy hangulatos mulatsággal ünneplik az áldozatos munka eredményét, a termés feldolgozását. A régi időkhöz méltóan, ma is megadják a módját a betakarításnak.
bővebben
Badacsonyi Szüret
Badacsonyi Szüret
Badacsony, 2024. szeptember 6 - 8.
Aligha akad olyan gasztro rendezvény, mely már több, mint fél évszázada évről évre megrendezésre kerül. A szüreti felvonulás az ország talán egyik legszínesebb tömeges megmozdulása. A környéket ezen alkalomból ellepik a hagyományőrzők, a környékbeli település képviselői
bővebben
Római fesztivál
Római fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Itt egy hatalmas és fergeteges családi nap vár az összes kilátogató vendégre. A bőséges kínálatból bármely korosztály kedvére válogathat. Egész napos esemény várható, ahol bármi megtörténhet.
bővebben
AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Gyenesdiás, 2024. szeptember 7.
A Zala megyei nagyközségben Gyenesdiáson ismét megrendezik a szüreti ünnepséget, vigasságot, melyet hagyományőrzés és szórakoztatás céljából szeptemberben egy egész napos rendezvénysorozat keretein belül tartanak meg minden ősszel.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2024. szeptember 13 - 15.
Ez a szőlőünnep is a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a feszt megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol bármely borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes programokkal
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2024. szeptember 20 - 22.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!