Szent László Napok 2024

Szekszárd - 2024 évi időpont nem ismert!

Szekszárdon a középkor hangulatát idéző esemény kerül megrendezésre. A középkori kalandozás mutatványosokkal, lovagokkal, gasztro különlegességekkel várja a fesztiválozókat.

A nagy királyunk tiszteletére megrendezett program a középkor hangulatát idézi fel a látogatóknak. Ezekben a napokban programokból nincs hiány, hiszen a többnapos dínom-dánom a királynőkről, lovagokról, lovakról, mutatványosokról fog szólni. A fesztet a Pörkölt és Bor Ünnepe kíséri, amely természetesen a gasztronómiáról fog szólni. Ínycsiklandozó ételek és finom borok várják az éhes és szomjas látogatókat.

A programok között elérhetőek az íjász bemutatók, a gyerekeknek a korabeli népi játékok bemutatói. A játékokat lehetőségük lesz kipróbálni is a csöppségeknek vagy akár el is készíthetik azokat. Kézműves vásárok, falatozások is megtalálhatóak a sokszínű programkínálatban. A borok kedvelői ekkor bátran ellátogathatnak a közeli borospincékbe, hiszen a szekszárdi dombság nyitott pincenapja keretében ezt bárki megteheti!

Kapcsolódó Youtube videó:

Szent László Napok 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!