Katonadal fesztivál 2023

Katonadal fesztivál 2023 Zalaapáti

Zalaapáti - 2023 évi időpont nem ismert!

„Rózsa, rózsa, bazsarózsa, szól a régi baka nóta!” Zala megye községe, Zalaapáti ad otthont egy kulturális eseménynek, mely a hazaszeretetről, a katonaéletről, hadtörténetről szól. A program évről évre megrendezésre kerül, hogy segítsenek átélni, átérezni a mai fiataloknak a honvédelem jelentését és jelentőségét.

A helyszínen ismert katonanóták, közkedvelt népdalok dallamaira írt lövészárki katonaversek, Kossuth-nóták, regruta nóták csendülnek fel különböző előadók színpadi produkciójában. Hangszerjátékból és hangerőből garantáltan nem lesz hiány. Természetesen a programlistán szerepel a katonai megemlékezés is, ezzel már hagyományt teremtve az elmúlt évek során.

A rendezvényen kísérő programok tömkelege várja még az érdeklődőket. Nótázás közben számos játékot, katonai eszközt megtekinthetnek és kipróbálhatnak akár a gyerekek, akár a felnőttek. Aki volt már katona, azért vegyen részt, hogy felidézze katonaévei emlékeit, aki pedig nem volt, azért látogasson el, hogy elképzelje ezt a nehéz sorsot a maga szépségével.

Katonadal fesztivál 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!