107 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2024. július 19 - 21.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2024. július 27.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Halkolbász fesztivál
Halkolbász fesztivál
Nagykörű, 2024. július 27.
Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2024. augusztus 7 - 10.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Bor Mámor Bénye
Bor Mámor Bénye
Erdőbénye, 2024. augusztus 8 - 11.
Erdőbénye ebben az évben is várja a borkedvelőket. A Bor-Mámor programsorozat az erdőbényei kertekben kerül megrendezésre. Ez a feszt az egyik legsikeresebb Tokaj-Hegyalján. A tökéletes vidéki idill, a festői környezet, mind Erdőbénye mellett szól.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2024. augusztus 9 - 11.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2024. augusztus 9 - szeptember 1.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Felsőtárkány, 2024. augusztus 10 - 11.
A rétes imádók nagy örömére ismét megrendezésre kerül a felsőtárkányi rétesnapok. A hagyományőrző és különleges szórakoztató programokat felvonultató fesztiválon többféle házi rétes is kóstolható lesz. A kulturális programok igen sokrétűek.
bővebben
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Tisza-tavi Strandparty és Csörögefesztivál
Poroszló, 2024. augusztus 10.
A helyszínre érkező háziasszonyok most megtudhatják az igazi csörögefánk készítés minden kulisszatitkát. A hagyományos népi édesség rengeteg család kedvence.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!